Cinci coafuri pentru părul ondulat

De Andra Pecingina pe

Părul creţ sau ondulat poate fi un avantaj imens de stil. Este sănătos, versatil şi uşor de aranjat! Noi îţi spunem şi cum poţi coafa părul tău ondulat natural pentru a fi mereu admirată!
Există nenumărate variante în care îţi poţi aranja părul creţ. Trebuie doar să ai curajul de a fi creativă şi de a purta părul într-un fel demn de o vedetă!
Cinci coafuri pentru părul ondulatNu putem vorbi despre coafuri pentru păr ondulat fără să o menţionăm pe Sarah Jessica Parker, cea care menţine buclele în vogă prin lookul ei modern şi feminin.

La debutul ei ca protagonistă a serialului „Sex and the City”, Sarah purta onduleuri foarte mici şi dese care nu îi flatau deloc trăsăturile tăioase.

Acum a revenit la onduleuri mari cu un aspect natural şi îţi vom spune exact cum poţi obţine coafura ei.

Aplică pe toată lungimea părului spumă şi apoi creează cu un ondulator bucle de lăţimi variate. 

La final treci mâna prin păr pentru a îl aranja cât mai natural şi foloseşte un fixativ pentru rezistenţa coafurii tale.

Cinci coafuri pentru părul ondulatDacă ai ochii mari, sprâncene bine definite şi o frunte înaltă, poţi alege o tunsoare scurtă aşa cum a făcut Rachel McAdams.

Un bob de inspiraţie retro cu breton pe o parte şi bucle mari este un look foarte feminin pe care îl poţi adopta dacă te-ai plictisit de părul tău ondulat lung.

Cum aranjezi o astfel de coafură: foloseşte o spumă de păr pentru volum şi usucă-l în şuviţe de câte 2-3 centimetri lăţime folosind o perie rotundă pentru a crea bucle mari.

Ridică fiecare şuviţă pe perie de la rădăcină pentru a da volum părului. Vârfurile trebuie uscate înpre interior şi apoi urmează să foloseşti bigudiuri mari pentru 10 minute pe fiecare şuviţă.

În doar o jumătate de oră ai creat o coafură foarte feminină!

Cinci coafuri pentru părul ondulatO altă coafură pentru acelea dintre voi care s-au hotărât că le stă mai bine cu breton este cea adoptată recent de Keira Knightley.

Deşi este inspirată din anii ’80, aceasta este încă în vogă şi poate fi perfectă şi pentru tine.

Aplică pe părul umed spumă pentru volum şi usucă-l folosind o perie clasică pentru a îndrepta puţin din onduleurile mici. Astfel vei avea libertatea de a aplica ondulatorul pentru a crea bucle omogene, mari şi bine definite.

Foloseşte un ondulator lat pentru fiecare şuviţă de 3-4 centimetri şi apoi treci degetele prin păr pentru a îi da un aspect ceva mai natural şi fixează folosind un spray fixativ.

Cinci coafuri pentru părul ondulatAnnaLynne McCord este una din vedetele care poartă cu mândrie părul foarte creţ.

Cum reuşeşte să îl aranjeze atât de bine?

Iată câteva ponturi pentru cazul în care te hotărăşti pentru o lungime medie.

Va trebui să aplici pe părul umed atât spumă cât şi un ser pentru strălucire la vârfuri înainte de a îl aranja.

Foloseşte un difuzor la foehn-ul pe care îl ai şi usucă părul la intensitate medie, în timp ce îl fixezi cu degetele înspre scalp.

La final pulverizează fixativ şi eşti gata să ieşi în oraş!

Cinci coafuri pentru părul ondulatAlicia Keys poartă deseori pe covorul roşu o coafură simplă cu onduleuri mici, care îţi este şi ţie la îndemână.

Pentru a obţine acest look trebuie să realizezi întâi o cărare pe o parte şi apoi să aplici pe păr un balsam leave-in după ce îl ştergi cu prosopul.

Foloseşte mai întâi uscătorul de păr şi apoi ondulatorul foarte îngust sau bigudiuri mici pentru a crea bucle spiralate.

Evită să realizezi bucle în prima secţiune a şuviţei alese să acopere fruntea, pe care o poţi prinde apoi cu o agrafă cu aplicaţii.

Unica.ro îţi recomandă pentru aceste coafuri produsele din gama Wella Professionals Curl Range  şi System Professional Volumize.
Cinci coafuri pentru părul ondulat

Foto: Northfoto, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro