Balerini vs tocuri. Când și cum îi purtăm

De Diana Zagrean, pe

Află de la fashion bloggerul Carmen Negoiță când şi cum să purtăm balerini, respectiv pantofi cu toc.
Balerinii au intrat în garderoba femeilor în urmă cu mulți ani și par alegerea de zi cu zi atunci când ne dorim să ne simțim comod. Tocurile, pe de altă parte, chiar dacă unori sunt incomode, ne alungesc silueta și ne pun în evidență într-un mod plăcut picioarele și posteriorul. Cele două tipuri de încălțăminte trebuie însă purtate ținând cont de context, dar și de fizionomia noastră.
Balerini vs tocuri. Când și cum îi purtăm
„Balerinii sunt foarte practici și îi putem purta cu fustă, rochie de vară, sarafan sau pantaloni. Nu sunt însă potriviți persoanelor scunde pentru ca scurtează vizual piciorul. Pot fi purtați ziua, atunci când știm că trebuie să mergem foarte mult pe jos, dar nu sunt o soluție fericită pentru outfitul de seară. Prin urmare, nu îi purtați la o rochie elegantă, nici la cocktailuri și nici în club.
Tocurile, de altfel, sunt mai incomode, dar alungesc plăcut silueta, îți aranjează frumos postura, ridică fesierii și sunt mult mai feminine decât balerinii. Mai mult, dacă alegem tocul potrivit, putem să purtăm astfel de încăltăminte chiar și o zi întreagă, la birou, prin oraș și, seara la un cocktail, fără să mai fie nevoie să le schimbăm. Bineînțeles, renunțați la tocuri atunci când mergeți în vacanță și lați la pas întreg orașul pe care îl vizitați sau plecați în drumeții”, declară Carmen Negoiță
Balerini vs tocuri. Când și cum îi purtăm
Carmen Negoiță este unul din cei mai renumiți fashion bloggeri români la nivel internațional. Are la activ peste 100 de editoriale foto realizate pentru blogul www.carmennegoita.com sau pentru proiecte internaționale, prin intermediul cărora le prezintă cititorilor săi diferite trenduri fashion și modalități de îmbinare a pieselor vestimentare sau de accesorizare a outfiturilor pe care le creează.
Fashion bloggerul român a fost invitat la New York Fashion Week, Barcelona Fashion Week și London Fashion Week, fiind intervievată și fotografiată pentru publicații internaționale precum Washington Post, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Vanity Fair, Daily Mail sau Associated Press.
 
 

Balerini vs tocuri. Când și cum îi purtăm
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!