Brandul românesc de haine Maressia confecționează măști de protecție contra coronavirus

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 17 martie 2020, 16:15
Brandul românesc de haine Maressia, născut sub pasiunea și talentul antreprenoarei Alina Marica, a decis să se implice în lupta pentru prevenția coronavirusului în România și și-a îndreptat atenția asupra măștilor, un accesoriu sanitar atât de necesar în această perioadă de epidemie și aproape imposibil de găsit în farmacii.

Alina Marica, care până acum a creat doar articole vestimentare în atelierul Maressia, a decis să vină în sprijinul populației cu măști medicinale de protecție care, dincolo de a fi fashion, respectă normele sanitare: „Da, e adevărat!
De astăzi facem măști. Nu este exact ceea ce visam eu să fac, dar în perioade de forță majoră, noi, antreprenorii mici, cred că ne gândim mai întâi cum să rezistăm să mergem mai departe, cum să facem ca cei care lucrează pentru noi să nu intre în șomaj tehnic sau în concediu fără plată.

Citește și – Cum să faci acasă gel dezinfectant

În astfel de momente ne dăm seama cine ne este alături. Pun aici măștile pe care le facem (nu m-am putut abține să fac și unele mai fashion pe care le-am dublat cu o peliculă protectoare). Sunt ca cele vândute în farmacii pentru protectie. Pentru cele care sunt Maressiene, dar și pentru cei Maressieni, si sunt alături de noi în această perioadă îi pot asigura de tot respectul și toata admiratia mea și le garantez o reducere de 10% atâta timp cât va exista Maressia.” – a scris Alina Marica pe contul său de Facebook.

Citește și – Louis Vuitton va produce dezinfectant pentru mâini și îl va distribui gratuit către spitalele din Paris


Sursă foto: Pixabay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!