Leonardo DiCaprio și Kate Winslet, o poveste de iubire platonică

Au trecut aproape 20 de ani de când Leonardo DiCaprio (41) și Kate Winslet (40) au intrat în istoria cinematografiei moderne cu rolurile lor din Titanic”. Cu toate că între ei nu a fost niciodată ceva mai mult decât o relație apropiată de prietenie, fanii au sperat ani la rândul că Leo și Kate vor deveni cândva un cuplu, iar speranța lor – și a noastră – este susținută oarecum și de fotografiile și declarațiile făcute de cei doi de-a lungul anilor.

Începutul relației

Povestea prieteniei lor a început în urmă cu 19 ani, pe platourile de filmare ale peliculei “Titanic”. Leo, care a început să joace în reclame și seriale de la 5 ani, apăruse deja în mai multe filme, iar Kate era la al șaselea film din cariera sa. Cei doi au mărturisit de-a lungul anilor, în nenumărate interviuri, că s-au înțeles perfect încă din prima clipă.

Filmul a luat 11 premii Oscar și a doborât multe recorduri la acea vreme, însă dincolo de aceste lucruri, chimia dintre cei doi i-a făcut pe mulți să speculeze o potențială relație amoroasă și un final fericit în viața reală pentru cuplul Leo și Kate. Cu toate acestea, ei nu s-au implicat niciodată într-o relație de iubire, sau cel puțin nu în mod oficial.

Leo si Kate in Titanic

În 1998, la un an după “Titanic”, Leo și Kate apăreau împreună pe covorul roșu la Globurile de Aur din Los Angeles. Mulți au spus la acea vreme că s-ar fi comportat exact ca un cuplu de tineri îndrăgostiți.

Leonardo diCaprio si Kate Winslet

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: