Horoscopul săptămânii 25 – 30 ianuarie 2021

Berbec

Ai parte de o săptămână favorabilă în plan profesional. Pot veni oferte noi colaborare, te poți asocia cu persoabe importante și poți avea ocazia de a pune la cale planuri și proiecte de viitor. Sentimental, ai șansa de a conduce către o nouă etapă relația de cuplu, iar în dacă ești la început de poveste de iubire sau într-o relație toxică, acum te poți desprinde de aceea persoană.

Taur

Sunt șanse care pot sosi legate de cariera ta, de afirmarea profesională. Poți să-ți atingi niște obiective, însă este important să fii atentă la deciziile pe care le iei. Viața sentimentală se bucură de regenerare, iar dacă ai avut sentimente negative pentru cineva, acum se pot dizolva. Poți ierta mai ușor și te poți vindeca. Dacă ești singură, te bucuri de un farmec aparte și poți cuceri mai ușor.

Gemeni

Săptămâna aceasta poți învăța ceva nou sau îți poți da seama ce ai vrea să faci mai departe, ceea ce înseamnă să pornești pe drumul de a obține o diplomă sau chiar să folosești o diplomă deja avută. Sunt mentalități și convingeri de viață care se definesc acum diferit. Relația de cuplu se îmbunătățește și pot apărea momente care vă unesc. Financiar, cei care vor să obțină un credit sunt susținuți de astre.

Rac

Ai ocazia să te reconectezi la partenerul de viață și să depășiți multe dintre nemulțumirile și neplăcerile avute. Se poate regenera viața de cuplu și te bucuri de mai multă pasiune. Evită să faci investiții majore. Posibil să renunți la o sursă de venit pentru alta sau să obții niște beneficii din alte colaborări, din activități extra. Concentrează-te mai mult pe sănătatea ta și pe îmbunătățirea stilului de viață.

Leu

Săptămâna acaesata se produce o Lună Plină în zodia ta care va contribui la încheierea unei etape de viață. Este posibil ca unii nativi să facă schimbări importante în viața de cuplu, să aibă parte de șanse care vin prin partener de a-și schimba viața. Alții pot primi oferte profesionale importante și pot semna un nou contract.

Fecioară

Săptămâna aceasta se anunță intensă în plan sentimental. Este o perioadă de  de reînnoire a vieții sentimentale. Poți ierta pe cineva, te poți reconecta cu o persoană când credeai că totul este încheiat. Ai nevoie de mai multă odihnă și relaxare. Profesional, poți face niște schimbări importante în urma unor oportunități venite. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja.

Balanţa

Ocupă-te mai mult de vindecarea unor răni emoționale din trecut. Săptămâna aceasta pot veni oportunități sentimentale importante. Unii nativi pot cunoaște noi persoane cu care să înceapă o nouă relație, iar în cuplu poate fi vorba de venirea pe lume a unui copil sau, cel puțin, discuții despre copii. Mai multă atenție în zona relațiilor de prietenie și a asocierilor, să nu fii dezamăgită de cineva drag. Poți renunța la unele proiecte care nu te mai reprezintă.

Scorpion

Viața de cuplu se poate îmbunătăți și te poți reconecta la persoana iubită, poți ierta ceva și poți da frâu liber pasiunii. Sunt oportuntăți legate de o casă care se întrevăd acum sau care vin prin intermediul familiei. Din punct de vedere profesional, poți încheia o etapă și poți trece la alt nivel, poate chiar să-ți schimbi direcția în carieră sau să descoperi o nouă meserie care să te atragă.

Săgetător

Te bucuri de o săptămână foarte bună. Ești foarte comunicativă, legi ușor relații de prietenie și dai dovadă de mult entuziasm și optimism. Pot veni bucurii pe calea comunicării, mesaje, vești și informații. Chiar și financiar sunt șanse de îmbunătățire a situației. În schimb, va trebui să dai deoparte niște convingeri care nu te mai ajută să evoluezi și cu care nu mai empatizezi.

Capricorn

După o perioadă destul de dificilă din punct de vedere financiar, ai șansa să primești niște vești bune. Pot veni oportunități de îmbunătățire a veniturilor, însă nu te avânta în investiții riscante și nici nu face cheltuieli nesăbuite. Te bucuri de foarte multă senzualitate și putere de atracție și o poți folosi constructiv atât pentru a cuceri pe cine-ți dorești, cât și în viața de zi cu zi.

Vărsător

După o perioadă destul de agitată, chiar dacă și acest început de săptămână va fi mai tensionat, șansele să-ți îmbunătățești viața și să-ți recapeți entziasmul sunt foarte mari. Ai mai mult curaj să faci schimbări benefice în viața ta. Este o perioadă cu impact asupra relațiilor tale, în special asupra relației de cuplu. Ține cont că se pot încheia acele legături toxice care nu mai funcționeză și te țin pe loc.

Peşti

Ai tendința de a munci prea mult și totul se va răsfrânge asupra stării tale de sănătate. Nu exagera dacă nu vrei să te suprasoliciți pentru că vei avea mai mult de tras apoi. S-ar putea să faci niște schimbări importante la locul de muncă, legate de program, de sarcini și responsabilități. Te poți împăca cu un prieten, cu o persoană dragă, iar sentimental nu estee xclus să fii atras de cineva din anturaj.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!