10 greșeli care vă distrug intimitatea

De Diana Zagrean, pe
Intimitatea în cuplu nu înseamnă doar să mai stați și singuri din când în când într-o cameră care se închide cu cheia. Vezi ce greșeli vă distrug intimitatea și cum le poți îndrepta, pentru o relație de dragoste ca în povești.

Momente vulnerabile

O mare greșeală care strică intimitatea dintre voi este atunci când partenerul își varsă sufletul la picioarele tale, îți arată un moment de vulnerabilitate și tu schimbi suc=biectul râzi sau ignori problema lui.

Aduci munca acasă

Nu este vorba de niște lucrări care trebuie terminate, un text care trebuie periat sau de un raport care trebuie temrinat în două ore. Aici vorbim despre momentele voastre în doi care ajung să fie stricate de gândurile negre, de grijile de la locul de muncă, de nervii aduși de la birou acasă.

Certuri fără argumente

O ceartă bine gestionată vă poate aduce mai aproape, în timp ce o neînțelegere în care doar țipați unul la altul vă poate strica intimitatea.

Critica ”constructivă”

Dacă ai fost vreodată la celălalt capăt al unei astfel de critici, ar trebui deja să știi că nu este aproape niciodată constructivă și că aduce frustrare și nervi, nu sentimente pozitive.

Văicăreli despre partener

La capătul opus criticii constructive se află văicărelile fără sfârșit. Dacă ai impresia că ajuți relația plângându-te de partenerul tău, nu faci decât să-l îndepărtezi.

Furie oarbă

Dacă îți ataci partenerul, fie și doar cu țipete și gesticulări, nu mai vorbim de palme sau lovituri, gradul de intimitate dintre voi scade. În plus, violența și agresivitatea la nervi nu fac niciodată bine și distrug relații clădite în zeci de ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!