Îndepărtează coșurile de pe față cu fulgi de ovăz

De Sandra S., pe Ultimul update Luni, 12 aprilie 2021, 13:41

Când ești adult, coșurile nu ar mai trebui să fie o problemă, însă din cauza poluării și a bacteriilor, acestea încă mai apar. Iată cum îți poți face o mască cu fulgi de ovăz ca să îndepărtezi coșurile:
Pentru această mască de față nu ai nevoie de mai mult de două ingrediente: fulgi de ovăz și ulei de arbore de ceai. Ca să prepari masca trebuie să amesteci o jumătate de ceașcă de fulgi de ovăz cu cu apă și să lași câteva minute ca fulgii să se umfle. Amestecă bine până se formează o pastă și apoi toarnă două sau trei picături de ulei de arbore de ceai în substanța cremoasă.
După ce ai terminat de amestecat și s-a omogenizat totul foarte bine, întinde masca într-un strat gros pe față, apoi întinde-te și relaxează-te zece minute. După ce s-a scurs timpul, poți clăti tenul cu apă călduță.
Masca aceasta este bună pentru că îndepărtează bacteriile din cauza cărora îți apar coșuri – uleiul de arbore de ceai are proprietăți antibacteriene, iar fulgii de ovăz exfoliază delicat celulele moarte de la suprafața pielii, lăsând-o curată și strălucitoare.
Mască revigorantă cu fulgi de ovăz
Fulgii de ovăz mai pot fi folosiți și pentru alte tratamente naturale ale feței. De exemplu, la o lingură de fulgi de ovăz mai ai nevoie de trei linguri de lapte gras cald, o linguriță de suc de morcovi natural și câteva picături de vitamina A și ai făcut o mască revigorantă pentru ten.
După ce ai lăsat fulgii să se îmbibe cu ingredientele lichide, apoi ai amestecat până s-a format o cremă, poți aplica deja masca pe ten. Lasă masca aceasta să acționeze timp de 30 de minute, apoi clătește tenul cu apă călduță.
Atenție! Cel mai bine ar fi să cumperi fulgii de ovăz simpli de la un plafar și nu din supermarket-uri. Produsele din magazinele mari au zahăr și alte ingrediente adăugate, așa că nu ar trebui aplicate pe față.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!