Bronz natural dintr-un tub de spray

De Georgiana Constantin, pe

Dacă ştii să-ţi pregăteşti pielea pentru autobronzare, poţi obţine un bronz perfect credibil.
Învaţă din rândurile ce urmează cum să foloseşti acasă autobronzantele- spray şi descoperă în revista Unica de iunie cele mai eficiente trucuri de aplicare a oricărei texturi de autobronzant, dar şi care sunt ultimele lansări de pe piaţă (pe unele le-am încercat pentru tine!)
1. Pielea uscată va absorbi o parte mai mare de ingrediente autobronzante şi se va pigmenta mai intens decât cea de pe restul corpului, de aceea, este esenţial să te exfoliezi mai întâi (foloseşte un scrub delicat la duş). După ce ai îndepărtat orice reziduu, şterge pielea cu prosopul şi treci la cel mai important pas al procesului.
2. Aplicarea loţiunii de corp e obligatorie înaintea autobronzantului. Va înmuia pielea uscată, creând o barieră între piele şi autobronzant, pentru o culoare uniformă. Aplică loţiunea de corp cu generozitate pe picioare, glezne, mâini, coate şi genunchi.
3. E timpul să te bronzezi. Indiferent ce formulă de autobronzant foloseşti, întotdeauna începe de la picoare şi continuă cu partea superioară. Dacă preferi un produs special pentru faţă, aplică-l pe acesta înainte.
4. Care-i tehnica? Ţine tubul la 15 centimetri de piele, tot timpul. Astfel vei obţine o culoare uniformă, fără dungi. Stai pe un prosop şi pulverizează spray-ul uşor în susul şi în josul picioarelor. Dacă foloseşti mişcări circulare, există “şansa” să rămâi cu pete. Pentru a acoperi şi zona din spate a picioarelor, poziţionează-te în faţa unei oglinzi şi nu uita să menţii distanţa de 15 centimetri a spray-ului faţă de piele.
5. După picioare, urmează spatele. Pulverizează spray-ul pe zona lombară, mai întâi, apoi ridică mâna, peste umăr, pentru a acoperi şi partea de sus a spatelui. Nu există îndoială că asta e cea mai grea parte, dar prin practică, va fi mai uşor. Eventual, cu ajutorul unor mănuşi fine, din cauciuc, masează uşor pielea, pentru a te asigura că nu ai ratat niciun punct.
6. Acum, e momentul să pulverizezi spray-ul pe zona stomacului şi pieptului, apoi pe braţe. Braţele au cele mai mari şanse să se păteze, prin urmare, asigură-te că ai aplicat spray pe toate părţile şi întinde-l cu mâna, la final.
7. Ultima zona sunt palmele. Poate că ţi se par cel mai dificil de acoperit cu autobronzant, dar te înşeli. Iată trucul  meu: adaugă loţiune de corp pe încheietura unei mâini şi freac-o de cealaltă, pentru a difuza culoarea şi a evita orice dungă de demarcare a braţelor de palme. Apoi, răsfiră degetele, ţine spray-ul la 20 de centimetri de fiecare mână şi pulverizează pe spatele fiecărei mâini un puf rapid. Cu cât mai puţin, cu atât mai bine!
Produse
Spray autobronzant hidratant: 45 lei, Bioderma
Spray autobronzant instant: 79 lei, Bruno Vassari (luxbeauty.ro)
Spray autobronzant pentru corp cu uscare rapidă Sol Golden: 25,99 lei, Oriflame
Bronz natural dintr-un tub de spray
Foto: Vita Liberata

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!