Viața bate Disney-ul. Actorii care au dublat vocile personajelor Mickey și Minnie Mouse s-au căsătorit în viața reală

De Mihaela Dobre, pe
Wayne Allwine și Russi Taylor. Vă spun ceva aceste personaje? Probabil că nu, deși cu toții îi cunoaștem foarte bine.

Citește și – Mickey Mouse împlinește 88 de ani! Povestea șoricelului cu mănuși albe care a devenit emblema imperiului Disney

Wayne este cel care a dublat vocea lui Mickey Mouse timp de mai bine de trei decenii, iar Russi Taylor este numele actriței care a dublat vocea lui Minnie Mouse cam în același interval de timp. Foarte puțină lume știe însă că, în timp ce, în lumea desenelor animate, idila dintre Mickey și Minnie încânta milioane de copii, în viața reală, Russi Taylor și Wayne Allwine s-au îndrăgostit și s-au căsătorit.

Au încercat, mereu, să își ascundă relația pentru a evita publicitatea.

„Când ne-am căsătorit am încercat să nu facem vâlvă, pentru că toată lumea ar fi spus că Mickey și Minnie s-au căsătorit. Dar nu era vorba despre ei, ci despre Wayne și Russi”, spunea Russi Taylor într-un interviu din anul 1995.

Wayne Allwine a ajuns să lucreze la studiorile „Disney” în anul 1966. Era curier. Un director i-a auzit vocea și s-a gândit că este perfect pentru Mickey. Astfel, Allwine a devenit al treilea om din istorie, după Walt Disney, părintele lui Mickey Mouse și Jimmy MacDonald, care i-a „împrumutat” vocea celebrului personaj.

În ceea ce o privește pe Russi, ea s-a chinuit mai mult. Era deja o voce pentru „Disney”, dar abia după nouă ani, personajul Minnie a intrat în viața ei.

Wayne Allwine și Russi Taylor au fost căsătoriți timp de 18 ani, în perioada 1991 – 2009, când Allwine s-a stins din viață din cauza unor complicații derivate din diabetul de care suferea. Din 2008, ambii se află în „Disney Legends”.

Citește și – Femeile care au inspirat legendele Disney. Actrițele și eroinele din desene animate, față în față

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!