Telespectatorii au râs de rochia ei, în direct. Reacția prezentatoarei, de milioane

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 17 mai 2016, 17:07
O prezentatoare a rubricii meteo de la o televiziune din Statele Unite a avut parte de surpriza vieții ei, în direct. În redacție au început să curgă e-mail-uri din partea telespectatorilor în legătură cu ținuta ei. Reacția femeii nu a întârziat însă să apară.

Liberte Chan, prezentatoarea rubricii meteo la jurnalul de dimineață al postului american KTLA, a venit în fața telespectatorilor purtând o rochie cu ștrasuri, scurtă și fără spate. Nu numai că nu era o ținută potrivită locului ei de muncă, însă era un outfit de seară, care ar fi mers perfect la o nuntă sau într-un club. Ofensați de vestimentația lui Chan, telespectatorii au început să trimită mesaje în care au taxat-o pentru această apariție. Foarte pe fază, unul dintre colegi i-a înmânat un pulovăr care să-i acopere spatele și care să mai ”spargă” din neseriozitatea outfitului.

”Ce s-a întâmplat?”, a întrebat Chan în momentul în care colegul ei i-a înmânat pulovărul. ”Vrei să-mi pun ăsta pe mine? De ce? E frig?”, și-a exprimat Liberte nedumerirea.

”Am primit foarte multe e-mail-uri”, s-a auzit o voce din off, după ce oamenii din fața ecranelor au criticat ținuta prea strălucitoare pentru o dimineață de sâmbătă a prezentatoarei.

Citește și: Scrisoarea lui Mihai Bendeac care a devenit virală pe Internet

”Zici că a petrecut până seara târziu și a venit direct la serviciu”, ”Rochia este total nepotrivită”, ”Producătorii nu ar trebui s-i permită să vină în rochie de cocktail”, le-au scris criticii.

După ce s-a îmbrăcat, Chan a început să se amuze pe seama situației, încercând totuși să mascheze starea de iritare.

”Acum arăt ca o bibliotecară”, s-a amuzat Chan după ce și-a acoperit umerii, prezentându-și scuzele și explicând că a trebuit să îmbrace acea rochie, care era de rezervă, deoarece ținuta cu care venise ea a fost respinsă de producători pentru că era… nepotrivită.

”Este doar o rochie, oameni buni! Vreți să revenim la ce am de spus despre vreme? Este o mare presiune. Se pare că nimănui nu-i pasă ce spun pe micul ecran”, a izbucnit ea apoi.

Citește și: Drama fără margini a unei tinere: de ce medicii au asistat neputincioși la sinuciderea ei

Iată reacția prezentatoarei în direct, după ce a fost criticată:

Foto: 123rf, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!