Sport si distractie la superlativ absolut: cel mai asteptat maraton de cycling al toamnei, a dat startul inscrierilor

De Unica.ro, pe
Au inceput inscrierile la BikeFest, editia 2018. Timp de doua zile, pe 1 si 2 septembrie, in parcul Izvor din Bucuresti, sarbatorim un an frumos in care am adunat multi kilometri pe bicicleta. Nu conteaza ce tip de bicicleta ai sau daca iti inchiriezi una I’Velo, conteaza sa fii la BikeFest.
Anul acesta, Green Revolution si Music & Cycling organizeaza pe 2 septembrie, in parcul Izvor din Bucuresti, un Super-Cycling Marathon de 5 ore: MUSIC & CYCLING – LET’S ROCK THE 90’s SPIRIT!
Accesul este gratuit, cu inregistrare prealabila pe www.musicandcycling.ro
Asadar, pe 2 septembrie, vino la BikeFest, la un eveniment incendiar, cu sport, premii si distractie garantata.

Traieste un regal de cycling, in compania celor mai buni instructori de fitness din țară, intr-un decor desprins din realitatea anilor ’90, in mijlocul echipei-fenomen, Music & Cycling.

Daca esti un impatimit al cycling-ului, vibrezi pe beat si-ti canta sufletul cu fiecare „pedala”, e momentul tau! Poti pedala, timp de 5 ore, la super-maratonul pregatit de echipa Music & Cycling. Termina cu bine toate cele 5 ore din program, si ai asigurat un loc in MUSIC & CYCLING ALL-STAR TEAM si un premiu din partea organizatorilor.

Verifică mai jos programul zilei si nu uita să-ți rezervi locul, pe www.musicandcycling.ro:

09:00 – Iulian Panait
Simply The Best
10:00 – Gabriel Pana
Smells Like Teen Spirit
11:00 – Gabriel Sebastian
Good Vibrations
12:00 – Alex Stancu
Gonna Make You Sweat
13:00 – Andrei Mutu
Nothing Compares To U
***Poti opta pentru a.) o ora (la alegere); b.) primele 3 ore din program (09:00 – 12:00); c.) ultimele 2 ore din program (12:00 – 14:00); d.) toate cele 5 ore (09:00 – 14:00)
BikeFest este un eveniment despre biciclistii pentru care ziua incepe cu bicicleta si se termina tot cu ea. Pentru care « pe doua roti » inseamna un stil de viata petrecut alaturi de gasca de prieteni!
Proiectul Music & Cycling isi propune sa aduca impreuna, intr-o calatorie atipica, oameni indragostiti de muzica si sport la superlativ absolut.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro