Şocant: Top 4 terapii bizare şi periculoase

De Diana Zagrean, pe

Terapia bazată pe gâdilat
Dacă gâdilatul până nu mai poţi sună a tortură, ce spuneţi de gâdilat profesionist, la un spa autorizat? Terapia de relaxare prin gâdilat, utilizată de specialiştii de la CosquilleArtespa, din Spania constă în atingeri suave cu degetele sau cu pene şi eşarfe din mătase.
Clienţii extravagantului spa nu simt disconfortul gâdilatului clasic, dar se scaldă în muzică de relaxare şi atingeri blânde. Proprietara centrului de welness spune că cele 20 de degete care se plimbă încet pe piele creează o senzaţie de reîntoarcere la copilărie, la senzaţiile primare, iar penele şi mătasea oferă textură şi profunzime. Cu alte cuvinte, nu te lasă în pace până nu te saturi de gâdilat. Şi cum ai putea, când răsfăţul este maxim?
Terapia cu viermi pe răni
Această terapie nu este tocmai nouă. Încă din Antichitate şi Evul Mediu, oamenii scăpau de infecţii cu viermi. Deşi este extrem de scârbos, faptul că viermii de cadavre consumă carnea moartă este un lucru bun când nu s-au inventat încă antibioticele. Acum, când avem pastile pentru orice la dispoziţie, metoda viermilor terapeuţi câştigă din nou adepţi, din cauza dezvoltării bacteriilor rezistente la antibiotice. Ei curăţa toată carnea moartă, elimină bacteriile şi lasă ţesuturile sănătoase să se refacă.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!