Top ritualuri religioase de groază. Îţi vine să crezi că încă se practică?

De Diana Zagrean, pe

Ţările din întreaga lume au tot felul de obiceiuri şi ritualuri ciudate cu tot felul de scopuri medicinale sau “pentru noroc”. Unele din ele sunt barbare, altele deja interzise prin lege. Din păcate, multe astfel de rituaşuri ciudate se practică încă la scară largă. Iată un top ritualuri religioase de groază. Îţi vine să crezi că încă se practică?

India: Aruncatul bebeluşilor din turn pentru noroc şi…sănătate

În anumite regiuni din India, oamenii sunt convinşi că vor avea copii sănătoşi, curajoşi şi norocoşi dacă îi aruncă dintr-un turn de 15 metri.
Ritualul barbar şi periculos se desfăşoară o dată pe an în mai multe zone .
Copiii mici sunt aruncaţi dintr-un turn de peste 15 metri pe o pătură ţinută de mai mulţi credincioşi la bază. Imediat ce a plonjat, copilul este purtat pe braţe până la mama lui, care îl linişteşte.
Atenţie, videoclipul de mai jos conţine imagini care vă pot afecta emoţional!

Mormoni: Botezul morţilor prin intermediul celor vii

Mormonii sunt convinşi că după moarte, sufletele predicatorilor lor continuă treaba, „pe lumea cealaltă”. Astfel, sufletele celor care au fost de alte religii, se pot converti acolo, dar pot face acest lucru doar prin intermediul viilor de aici.
Cum sfânta taină a botezului nu se poate realiza în lumea spiritelor, mormonii preiau sarcina şi botează un membru viu al comunităţii, în cinstea sufletului unui aşa zis „păcătos” convertit pe lumea cealaltă.
Deşi ritualul nu este periculos, ci mai degrabă distractiv, asta nu îl face mai puţin ciudat în ochii noştri.

Citeşte mai departe şi vezi ce alte ritualuri ciudate se ţin în zilele noastre, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!