„Resident Evil: Viaţa de apoi”, pentru prima dată 3D

De Unica.ro pe

Alice este o supravieţuitoare a periculosului virus care a lovit şi devastat oraşul Los Angeles cu cinci ani în urmă şi care i-a transformat pe toţi cei infectaţi în zombii.
Luptându-se în continuare cu Albert Wesker, preşedintele corporaţiei Umbrella, care şi-a stabilit cartierul general la Tokyo şi comunică prin intermediul hologramelor cu subalternii săi, curajoasa Alice beneficiază de sprijinul neaşteptat al vechii ei prietene Claire Redfield pentru a-i căuta pe supravieţuitori şi a-i conduce spre un loc în care să se simtă în siguranţă.

Atunci când Alice şi camarazii ei ajung în Los Angeles, constată faptul că metropola este condusă de către o armată formată din mii de morţi vii care vor să îi atragă într-o capcană mortală. Alice reuşeşte însă să elibereze din închisoare o serie de persoane necontaminate de virus, printre care şi Chris Redfield, fratele mai mare al lui Claire.

Cea de-a patra parte a francizei Resident Evil, care are la baza un joc video de succes, recurge pentru prima dată la tehnologia 3D.

Horror-ul science-fiction Resident Evil: Viaţa de Apoi / Resident Evil: Afterlife este în regia lui Paul Anderson şi arei în distribuţie pe: Milla Jovovich, Ali Larter, Kim Coates, Shawn Roberts şi Spencer Locke.

Filmul rulează din 17 septembrie la CinemaPRO şi Hollywood Multiplex.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro