„Resident Evil: Viaţa de apoi”, pentru prima dată 3D

De Unica.ro, pe

Alice este o supravieţuitoare a periculosului virus care a lovit şi devastat oraşul Los Angeles cu cinci ani în urmă şi care i-a transformat pe toţi cei infectaţi în zombii.
Luptându-se în continuare cu Albert Wesker, preşedintele corporaţiei Umbrella, care şi-a stabilit cartierul general la Tokyo şi comunică prin intermediul hologramelor cu subalternii săi, curajoasa Alice beneficiază de sprijinul neaşteptat al vechii ei prietene Claire Redfield pentru a-i căuta pe supravieţuitori şi a-i conduce spre un loc în care să se simtă în siguranţă.

Atunci când Alice şi camarazii ei ajung în Los Angeles, constată faptul că metropola este condusă de către o armată formată din mii de morţi vii care vor să îi atragă într-o capcană mortală. Alice reuşeşte însă să elibereze din închisoare o serie de persoane necontaminate de virus, printre care şi Chris Redfield, fratele mai mare al lui Claire.

Cea de-a patra parte a francizei Resident Evil, care are la baza un joc video de succes, recurge pentru prima dată la tehnologia 3D.

Horror-ul science-fiction Resident Evil: Viaţa de Apoi / Resident Evil: Afterlife este în regia lui Paul Anderson şi arei în distribuţie pe: Milla Jovovich, Ali Larter, Kim Coates, Shawn Roberts şi Spencer Locke.

Filmul rulează din 17 septembrie la CinemaPRO şi Hollywood Multiplex.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!