Inna, de la vânzătoare la divă renegată de români

De Adina Radu, pe

Aflată în culmea gloriei peste hotare, Inna nu are la fel de mult succes în ţară. Românii o acuză că nu are voce şi o huiduiesc la fiecare apariţie pe scenă.

Inna, huiduită şi criticată de români

Cea mai recentă întâmplare de acest gen a fost la meciul România-Franţa de pe Naţional Arena, unde zeci de mii de oameni au huiduit-o pe cântăreaţă pentru felul cum a cântat piesa „We are the champions”.

S-a întâmplat şi la primul concert în România, la Arenele Romane, unde Inna a fost huiduită de fani. Deşi plătiseră bilet, aceştia au aşteptat-o pe divă aproape trei ore. După această întârziere nici măcar nu au avut parte de un concert bun. Majoritatea au plecat după a doua melodie, dezamăgiţi de prestaţia Innei.

Cu ceva timp în urmă, Inna s-a făcut de râs şi când a încercat să vorbească în engleză la un interviu pentru o televiziune maghiară. În mod evident, Inna nu era chiar în largul ei, iar expresiile inventate de ea pe loc i-au amuzat pe români.După aceste trei întâmplări, nu este de mirare că românii sunt dezamăgiţi de Inna. Totuşi, ea rămâne cel mai de succes artist român peste hotare. Lucru de neînţeles pentru români, din moment ce diva nu prea uimeşte cu calităţile ei vocale. Să fie vorba de piesele uşurele, cu puţine versuri şi prelucrate în studio, sau de imaginea ei super sexy care pe bărbaţi nu-i mai lasă să se concentreze şi pe voce?

De la vânzătoare la divă

Inna nu a avut mereu aceeaşi viaţă plină de glamour. S-a născut în octombrie 1986 la Mangalia şi a copilărit la Neptun. Numele ei real este Elena Alexandra Apostoleanu. Inna este numele de alint pe care i l-a dat bunicul ei.

Inna, de la vânzătoare la divă renegată de româniA fost mereu atrasă de muzică, însă a studiat un domeniu fără legătură, ştiinţele politice. Succesul a venit odată cu colaborarea cu cei de la Play & Win.

Nu ştim ce şi cum au făcut, dar sub protecţia lor Inna s-a transformat dintr-o fată oarecare într-o divă extrem de sexy şi plină de succes.

Odată cu faima au venit şi premiile, dar şi dezvăluirile despre viaţa deloc uşoară a cântăreţei.

Înainte să intre în showbiz, Inna a avut mai multe joburi obişnuite: la 16 ani era secretară la o agenţie imobiliară, apoi a vândut haine de bebeluşi, iar conform uups.ro, a lucrat şi ca vânzătoare la o tarabă.

Poze sexy în reviste internaţionale

 
Transformarea Innei este evidentă şi în plan fizic. Într-o imagine mai veche apărută pe internet, Inna este ceva mai grăsuţă, poartă haine ieftine şi are sprâncenele foarte subţiri, pensate după moda vremii. În mod evident, e departe de look-ul super sexy de acum.

Şi dacă tot arată mult mai bine azi, Inna şi echipa ei au decis să profite din plin. Vedeta a apărut în mai multe pictoriale incendiare în reviste pentru bărbaţi. Deşi are doar 1,60 metri şi puţin peste 40 de kilograme, Inna este mereu o prezenţă foarte atrăgătoare şi nu duce lipsă de rotunjimi – după unii, şi-ar fi pus silicoane.

Inna, de la vânzătoare la divă renegată de români

Foto: arhiva Libertatea, Trilulilu.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!