(P) Fabulous Dinner Theatre

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 23 aprilie 2015, 13:30
O experiența captivanta, de divertisment de înaltă calitate, într-un spectacol unic cu umor britanic autentic.

Pe data de 6, 7 si 8 mai Radisson Blu Hotel, București organizează evenimentul Dinner Theater, o formă de divertisment care va combina o cină festiva cu un muzical. Evenimentul va oferi o gala dinner de exceptie, presarat cu mult umor.

Atmosfera va fi completata de un meniu festiv servit intr-o atmosfera unica. Seara va include, de asemenea un cocktail de bun venit, vinuri fine, bere și băuturi răcoritoare.

Ne exprimam speranta ca acest lucru se va dovedi a fi o oportunitate deosebita și neobișnuita pentru toți cei care vor sa să se bucure de o seară fantastică într-o atmosferă speciala, și să fie introdusi în lumea uimitoare a muzicii.

Direct de la West End din Londra, spectacolul este un cabaret muzical spumant pe tema iubirii. Spectacolul debordeaza de umor: de la Woody Allen la Stephen Fry și este combinat cu melodii clasice de dragoste de George Gershwin, Lerner & Loewe, Rodgers and Hart, Irving Berlin, etc. Adaugă la acestea o colecție de cântece Cats, Les Miserables, Oliver!, Guys and Dolls, Oklahoma!, The Phantom of the Opera) și umor, cu o distributie fantastica.

Pentru mai multe detalii si informatii va rugam sa accesati www.tasteofblu.ro.

Pentru rezervari va rugam sa sunati la 021/311 9000.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!