O tânără și-a dorit o fotografie de senzație, dar totul s-a terminat tragic

De Oana Dinu, pe
O tânără a murit chiar în ziua în care împlinea 31 de ani, în timp ce soțul ei o fotografia. Și-a dorit un cadru de senzație, dar totul s-a transformat într-o tragedie.
Jolandi le Roux și soțul ei, Andrew, se aflau la un picnic romantic pe stâncile din Cape Town pentru a sărbători ce-a de-a 31-a zi de naștere a femeii. Cei doi au vrut să capteze prin obiectiv un moment frumos, în care Jolandi sărea parcă peste soare, dar în loc de asta, Andrew a surprins ultimele secunde din viața soției sale care și-a pierdut echilibrul în timpul săriturii și a căzut 152 de metri în gol, conform The Sun.
Jolandi le Roux

Disperat, bărbatul de 33 de ani, alergător de trekking, a încercat să coboare după ea pe versantul abrupt, la un unghi de 65 de grade, dar s-a oprit la aproape 9 metri de trupul lui Jonadi care rămăsese suspendat într-un arbore.
Din cauza stâncilor impracticabile, echipa de salvare care a ajuns la fața locului s-a chinuit timp de trei ore prin întuneric și ploaie să recupereze trupul femeii care suferise prea multe traumatisme pentru a mai putea fi salvată și alte trei ore pentru a ajunge înpoi în vârf.
Paramedicul Henry Barlow, în vârstă de 47 de ani, a ajuns primul la locul tragediei și l-a văzut pe Andrew agățat de stânci, în încercarea de a ajunge la soția lui.

„El şi-a riscat viaţa încercând să ajungă la soţia sa, dar nu a putut. A fost sfâșietor, dar s-ar fi sinucis dacă ar fi mers mai departe“ a declarat acesta.

Tinerii care se căsătoriseră în septembrie anul trecut pe plaja de la baza stâncilor cunoșteau zona, dar se pare că au ignorat avertismentele care interziceau trecerea de partea cealaltă a balustradei din cauza terenului alunecos și a riscului de desprindere a rocilor.
Jolandi le Roux și soțul ei, Andrew s-au casatorit pe plaja
Sursă foto: Facebook
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!