Noul roman al lui Dan Brown, „Simbolul pierdut”

De Roxana Andrei, pe Ultimul update Marți, 04 august 2020, 14:49

Dan Brown revine în România cu ultimul său roman „Simbolul pierdut”. De data aceasta profesorul Robert Langdon ne conduce în tainele masoneriei dezvăluind câteva dintre secretele acesteia.
Romanul este o continuare a celebrului „Codul lui Da Vinci” şi îl are ca protagonist pe acelaşi profesor Robert Langdon care de data aceasta se concentrează asupra francmasoneriei.

Scriitorul s-a documentat timp de cinci ani. A cercetat minuţios această lume ascunsă şi a declarat că „a fost o călătorie stranie şi minunată în acelaşi timp” scrierea acestui roman.

În schimb, a fost dificil să transforme aceşti ani de cercetări în povestea care se petrece pe parcursul a 12 ore.

„Simbolul pierdut” a fost lansat la data de 15 septembrie în SUA, Marea Britanie, Noua Zeelandă şi Africa de Sud într-un tiraj de debut de 6,5 milioane de exemplare, cel mai mare înregistrat până în prezent.

Noul roman al lui Dan Brown, "Simbolul pierdut"Dan Brown este un autor american de thrillere detective care cu al patrulea roman publicat, „Codul lui Da Vinci”, a reuşit să spargă tiparele şi să devină cel mai popular autor cu 60,5 milioane de copii vândute în întreaga lume, numai în anul 2006.

Autorul este pasionat de ocultism, criptrografie, coduri şi secrete mistificate care sunt şi principalele teme în poveştile sale.


În România cartea va fi pe piaţă abia în luna ianuarie, dar o puteţi rezerva cu ajutorul editurii RAO prin sistemul tichet de precomandă.

Editura RAO, 2009
Colecţia: RAO CLASS
Preţ tichet: 45.99 lei (în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie a.c.)
Preţ volum: 59.99 lei (în librării, din 18 ianuarie 2010)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!