Motivul pentru care un puști de liceu poartă absorbante în ghiozdan

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 14 iunie 2016, 16:23
Un puști din clasa a XI-a le dă lecții de cavalerism bărbaților în toată firea printr-un gest pe care l-a făcut față de colegele lui de școală.

Pentru că fetele din liceul la care învață, în Statele Unite ale Americii, deseori se simțeau stânjenite din cauza că se confruntă cu menstruația, Garcia, un puști de 17 ani, a decis să își sprijine nu doar prietenele, dar și colegele din școală.

Tânărul a vrut să pună accentul pe faptul că acest proces care se petrece în organismul femeilor este unul total natural, iar fetele nu au de ce să se simtă stânjenite. Astfel, și-a mobilizat toți colegii pe contul de Instagram, pentru a fi alături de fete.

Citește și: Scrisoarea lui Mihai Bendeac care a devenit virală pe Internet

”Acest mesaj este adresat tuturor băieților care urmăresc contul meu de Instagram și care se consideră bărbați sau pur și simplu ființe umane. Lansez o petiție pentru toți băieții prin care să începem să luăm la noi tampoane sau absorbante pentru a ne ajuta colegele. Cei care au iubite sau doar simple prietene, ar trebui să știți că uneori lucrul ăsta le ia prin surprindere și nu au tot timpul tampoane la ele. Ar trebui să le sprijinim cu tampoane. Deja suntem obișnuiți să le dăm puloverul pe care și-l leagă în jurul taliei, pentru că au avut un accident. Așa că haideți să le ajutăm și așa. Dacă îți respecți mama, iubita sau respecți femeia, în general, fii alături de mine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!