Motanul Toby a parcurs 20 de kilometri să se întoarcă acasă, dar stăpânii l-au dus la eutanasiat

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 20 aprilie 2018, 16:56
Povestea motanului Toby a devenit virală după ce s-a aflat că a parcurs 20 de kilometri să se întoarcă acasă, dar stăpânii l-au dus la eutanasiat. 

Când stăpânii lui nu l-au mai vrut, l-au dat pe Toby unei alte familii. Dar motanul le ducea dorul, așa că a mers peste 19 kilometri până acasă, să-i reîntâlnească, conform mnn.com.

Stăpânii nu au fost deloc încântați de apariție, așa că l-au luat și l-au dus la adăpostul local, cerând personalului eutanasierea lui.

Acești au observat că motanul nu avea probleme de sănătate care să justifice cererea stăpânilor, motiv pentru care au chemat SPCA (Societatea pentru Prevenirea Cruzimii față de Animale) din Raleigh – Carolina de Nord, rugându-i să îl salveze și să-i găsească un nou adăpost.

După ce povestea lui a făcut înconjurul lumii, Toby, motanul de 7 ani cu blăniță alb-potocaliu, a fost adoptat de cineva care chiar îl iubește și are 3 frați.

Uimitoarea lui aventură a fost folosită de cei de la SPCA pentru o companie menită să salveze multe alte animale aflate în astfel de situații periculoase.

Motanul Toby a parcurs 20 de kilometri să se întoarcă acasă, dar stăpânii l-au dus la eutanasiat - Toby intins pe podea

Citește și: 

Un tigru siberian din Ungaria, primul animal care a beneficiat de tratament cu celule stem

O ciocănitoare a umplut o antenă de telecomunicații cu 130 kilograme de ghinde VIDEO

Sursă foto: Facebook SPCA of Wake County

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!