Ea este cea mai frumoasă șoferiță de autobuz

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 19 februarie 2021, 11:22

Jodie Leigh Fox (24 de ani) din Essex, Anglia, a jurat să lupte împotriva stereotipurilor jobul ei. Tânăra are un număr generos de urmăritori pe aplicația Tik Tok unde publică videoclipuri în care vorbește despre pasagerii pe care-i întâlnește în autobuzul pe care-l conduce.

Ea este cea mai frumoasă șoferiță de autobuz

Jodie a mărturisit că pasagerii îi spun în mod constant că este „mult prea frumoasă” pentru jobul visurilor ei. În consecință, Jodie a jurat să lupte împotriva stereotipurilor jobului pe care îl are deja de 3 ani.

Jodie Leigh Fox

Din îngrijitoare, Jodie a devenit șoferiță de autobuz. A văzut anunțul și, fiindcă dintotdeauna și-a dorit să se așeze în spatele volanului, a decis să-și încerce norocul. După ce a primit jobul însă, Jodie a fost ținta a numeroase comentarii referitoare la fizicul ei, comentarii venite în special din partea bărbaților.

„Când bărbații intră în autobuz au cam toți aceeași reacție: «Ești așa frumoasă» sau «N-am văzut niciodată un șofer de autobuz atât de frumos». Fotografiile cu Jodie le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Oamenii întotdeauna mi-au zis că sunt prea frumoasă să fiu șofer de autobuz, dar am primit și comentarii frumoase din partea altor femei. Mi-au complimentat unghiile, părul, machiajul”, a declarat Jodie.

În ciuda atenției pozitive sau negative, Jodie își dorește să-și continue activitate pentru că își iubește jobul. „Am postat videoclipuri și înainte online, dar nu în uniforma mea. Până să postez că sunt șoferiță de autobuz nu am avut succesul de acum”, a mai spus.

Foto: Instagram

Citește și:

Prima reacție a lui Thomas Markle după ce prințul Harry și Meghan au anunțat că așteaptă al doilea copil

Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a, internat „ca măsură de precauție”

Demi Lovato, la un pas de moarte. A suferit trei atacuri cerebrale şi un atac de cord după o supradoză de droguri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!