Inedit: Top 4 greşeli pe care să nu le faci la beţie. Vezi cum petreci în weekend fără neplăceri

De Diana Zagrean, pe

Oamenii se comportă adeseori ciudat după ce consumă alcool. Fie că vorbim de prea multe shoturi de tequilla, care se termină cu un dans pe bar, în sutien, fie că ne referim la tatuaje ruşinoase dobândite la beţie, toate au farmecul lor. Iată câteva greşeli pe care să nu le faci la beţie, ca să petreci în weekend fără neplăceri.

Nu dansa pe mese

Orice ai face şi, mai ales, oricât ai bea, indiferent cât de tare ai amesteca băuturile, nu dansa pe mese. Nu îţi da bluza jos sub nicio formă şi nu te apuca să dansezi languros, frecându-te de barman.
Chiar dacă tu ai impresia că eşti sexy nevoie mare şi că vei atrage toate privirile, în cel mai bun caz vei avea parte de interdicţie în clubul respectiv, doi bodyguarzi fără simţul umorului şi un taximetrist cam libidinos.

Nu te îmbăta la petrecerea firmei

Chiar dacă tocmai ai primit o primă grasă, chiar dacă e ultimul party cu ei înainte de demisie, chiar dacă mâine vine Apocalipsa, nu te îmbăta niciodată la petrecerea firmei.
Nu numai că vei regreta nespus pozele de pe Facebook de a doua zi, dar s-ar putea să-l găseşti pe contabil sau tipul de la IT la tine în pat dimineaţa şi asta deja e grav…mai ales dacă nu ştii cum îl cheamă.
Poţi să fii party animal cu prietenii tăi, dar la petrecerea firmei ar fi bine să te rezumi la un suc sau maxim o bere, în funcţie de ocazie.
Citeşte mai departe pe pagina următoare ce să nu faci la beţie ca să petreci un weekend minunat.
Citeşte şi Sănătate: Cum să scapi de mahmureală după Revelion
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!