Facebook a făcut publice mesajele a 14 milioane de utilizatori. Care este explicația

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 08 iunie 2018, 14:42
Facebook a făcut publice mesajele a 14 milioane de utilizatori. Care este explicația dată de reprezentanții rețelei de socializare și cum știi dacă te afli printre cei afectați.

Facebook a făcut publice mesajele a 14 milioane de utilizatori din greșeală, în timp ce compania lucra la un mod nou de a împărtăşi unele elemente de profil ale utilizatorilor, precum fotografiile, informează Digi24.

Erin Egan, responsabilă cu datele private la Facebook a declarat că totul s-a întâmplat din cauza unui virus: „Am reperat un virus informatic care sugerează automat să fie făcute publice postările unor persoane.”

Virusul care a afectat rețeaua în perioada 18 – 27 mai a fost oprit în 22 mai, iar utilizatorii afectați vor începe să primească notificări.

„Am rezolvat această problemă şi am început de joi să avertizăm persoanele afectate şi să le cerem să-şi verifice toate mesajele pe care le-au postat în această perioadă”, a mai spus Egan.

Persoanele ale căror date au fost făcute publice vor fi sesizați atunci când se vor conecta la Facebook să se logheze pe pagina unde vor putea vedea ce postări au fost virusate.

Citește și:

NASA a făcut o descoperire istorică pe Marte. Ce semne de viață s-au găsit

Tyrone Fleming, vedetă YouTube, a fost găsit fără viață în apartamentul său

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!