Exclusiv – Interviu cu doctorii din emisiunea „Botched”

De Raluca Hagiu, pe

Show-ul „Botched“, în care Dr. Nassif și dr. Dubrow reușesc să corecteze operații estetice dezastruoase, e uimitor. Emisiunea își propune deopotrivă să educe publicul și să-i ofere o doză consistentă de divertisment. De la staruri tv, sportivi și artiști celebri la pacienți care au cumpărat injecții cu silicon de pe piața neagră, diversitatea cazurilor întrece orice imaginație. Cel de-al doilea sezon „Botched“ are premiera duminică, 26 aprilie, la 22:00, pe postul tv E!, iar episoadele vor fi difuzate săptămânal.

De ce are succes show-ul „Botched“?
Dr. Terry Dubrow: Arătăm o fațetă a chirurgiei plastice pe care în mod normal lumea nu o vede. Da, lucrurile pot merge foarte rău. Sunt o mulțime de doctori neinstruiți care fac proceduri razna în țara asta și peste tot în lume. Noi arătăm partea urâtă a chirurgiei estetice. Dar, în toate cazurile pe care le-am avut, am reușit să schimbăm în bine viața pacienților. Și cred că lumea se amuză când fac glume pe seama acestui tip (n.r., dr. Nassif), e o țintă generoasă. Uită-te la el! (râde)
Dr. Paul Nassif: E interesant, pentru că voi vedeți în show ceea ce eu și Terry nu am văzut niciodată în viața noastră. Sunt povești care avertizează telespectatorii în privința lucrurilor pe care ar fi bine să nu le facă. Cu alte cuvinte, nu vă duceți la nu știu ce petrecere obscură să vă injectați ulei de motor în față. Vedeți în emisiune ce complicații apar. De fiecare dată când intervievăm pacienții suntem surprinși. Și ne știm de 17 ani. Partea amuzantă a emisiunii sunt ironiile dintre noi. Tipul ăsta e pus pe șotii tot timpul.

Care au fost cele mai grele operații?
Dr. Dubrow: În sezonul al doilea am avut o pacientă care a mers în Mexic pentru a-și îndepărta, cu bani puțini, pielea în exces de pe abdomen. Ca să facă economie, au renunțat la anestezist și i-au pus un bloc de gheață pe abdomen, pentru a i-l amorți. Din nefericire, i-a degerat țesutul, distrugându-i tot peretele abdominal. Deși operația a fost reușită din punct de vedere tehnic, toată pielea de sub piept până la pubis era distrusă. Avea nevoie de ajutor, dar nu știam ce putem face până nu am ajuns în sala de operație. Sub anestezie, i-am făcut incizie și am constatat că sub cicatrice nu are nimic, pierduse tot peretele abdominal. Am avut un moment de panică, dar apoi am găsit împreună soluția. A fost cel mai dificil caz.

Citește continuarea interviului în ediția de mai a revistei Unica!

Foto: E!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!