De ce bărbații nu ar trebui să se plângă niciodată

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 20 martie 2017, 12:49
Un bărbat se săturase să se ducă la serviciu zilnic, în timp ce soția lui stătea acasă. Voia ca ea să vadă prin ce trece așa că a început să se roage la Dumnezeu.

Citește și – „De ce am grijă în continuare de fosta soție”

„Doamne, mă duc în fiecare zi la serviciu și stau acolo timp de opt ore, în timp ce soția mea se relaxează zi de zi. Vreau să vadă cum este să fii în locul meu așa că, te rog, schimbă-ne corpurile pentru o zi”.

Dumnezeu, în infinitatea Lui înțelepciune, i-a îndeplinit dorința omului. Așa că, a doua zi, bărbatul s-a trezit în corpul soției lui. S-a trezit, a pregătit micul dejun pentru întreaga familie, a trezit copiii, le-a pregătit hainele pentru școală, le-a servit micul dejun, le-a pregătit pachetul, i-a dus la școală, în drum spre casă a ridicat hainele de la curățătorie și s-a oprit la bancă pentru a scoate banii necesari pentru a plăti facturile. Apoi s-a dus la companiile de energie electrică și telefonie mobilă pentru a plăti facturile, a făcut cumpărăturile și a ajuns acasă.

Când a ajuns acasă, a curățat litiera pisicii, a scos câinele la plimbare, după care a fost nevoit să îi facă o baie.

Era deja ora 13:00, așa că s-a grăbit să facă paturile, să spele rufele, să dea cu aspiratorul și să șteargă praful. Apoi a fugit spre școală de unde a luat copiii. Le-a dat fursecuri cu biscuiți și i-a trimis să își facă temele, în timp ce ea a așezat masa de călcat și s-a uitat la televizor în timp ce călca.

La 16:30 a venit timpul să se pregătească pentru cină: a început să curețe cartofii, să pregătească puiul și să spele legumele pentru salată. După ce au terminat toți de mâncat, a curățat în bucătărie, a spălat vasele, a strâns rufele spălate le-a făcut baie copiilor și i-a băgat la culcare.

La ora 21:00 era deja epuizat, dar treburile zilnice nu s-au terminat. S-a dus în dormitor, unde era așteptat să facă dragoste, așa că nu s-a opus.

În dimineața următoare, s-a trezit, a îngenunchiat lângă pat și a început să se roage: „Doamne, nu știu la ce mă gândeam. Am greșit atât de mult să îmi invidiez soția că stă acasă toată ziua. Te rog schimbă-ne înapoi. Vreau să fiu din nou în corpul meu”.

Dumnezeu, în înțelepciunea lui infină, i-a răspuns: „Fiule, simt că ai învățat lecția și sunt fericit să schimb lucrurile așa cum erau. Dar trebuie să mai aștepți nouă luni. Aseară ai rămas însărcinat”.

Citește și – Ce i-a răspuns Michelle Obama președintelui, când a întrebat-o: ”Ce s-ar fi întâmplat dacă te măritai cu altul?”

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!