(P) Cofetăria Confituria a adus un nou concept în Romania: “Your personal pastry chef”

De Unica.ro, pe

Vrei un desert unic pentru petrecerea ta? Fie că e vorba de o aniversare sau un eveniment corporate, îţi poţi crea propriile prăjituri, torturi şi macarons.
Cu o echipa profesionista aflata sub indrumarea unui Chef francez cu lunga cariera internationala, CONFITURIA  a castigat pe buna dreptate locul de lider in preferintele celor care doresc sa comande prajituri, torturi si macarons unice. Se folosesc cele mai bune materii prime, printre care cea mai fina ciocolata belgiana, untul de patisserie francez sau Vanilia Bourbon Madagascar.
CONFITURIA oferă servicii de livrare de înaltă calitate atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii, fiind capabili  sa va ofere o experiență dulce  completă, variind de la un mic bufet încântător şi elegant până la un banchet pentru sute de  persoane.
(P) Cofetăria Confituria a adus un nou concept în Romania: “Your personal pastry chef”
Prin conceptul “Your personal pastry chef” CONFITURIA te poate consilia cu privire la cele mai bune solutii de desert  pentru ocazia ta. Conceptul incurajeaza viziunea creatoare a clientilor pe care o materializeaza cu rabdare, bun gust si mare atentie la detalii. Întreg accentul este pus pe crearea de prajituri si torturi pe baza cerintelor clientului, utilizand cele mai bune ingrediente, cu decoruri individuale si cu servicii complete de livrare la locatia stabilita.
Toate prăjiturile sunt lucrate manual, cu un design şi gust original, arome şi texturi deosebite.
(P) Cofetăria Confituria a adus un nou concept în Romania: “Your personal pastry chef”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!