Cititul în degetele de la picioare indică persoanele în care poți să ai încredere

De Adina Radu, pe

Degetele picioarelor ne pot indica strămoșii pe care îi avem, dar și anumite caracteristici ale personalității.

Cum afli ce moștenire ancestrală ai? Simplu! Privește-ți degetele de la picioare.

Dacă primele trei degete (începând de la degetul mare) au aceeași lungime înseamnă că ai un picior de roman. Strămoșii tăi au fost latini.

Piciorul romanului este cel mai comun tip de picior, i se mai spune și piciorul călătorului. Oamenii ce au astfel de picioare sunt sociabili, extrovertiți și iubesc să călătorească. Sunt persoane de încredere, ce te vor susține indiferent de situație. Echilibrul și dorința de explorare sunt caracteristici comune oamenilor cu astfel de picioare.

Dacă de la degetul mare poți trasa o linie descendentă imaginară perfect dreaptă, ai un picior de egiptean. Strămoșii tăi vin din țara piramidelor.

Persoanele cu picioare de egipteni sunt persoane impulsive, misterioase, greu de stăpânit și greu de mulțumit. Ambiția și perseverența sunt calitățile oamenilor cu picioare de egipteni.

Dacă al doilea deget, cel de lângă degetul mare este vizibil mai lung decât celelalte înseamnă ca ai un picior de grec. Strămoșii tăi sunt eleni.

Piciorul elen se mai numește și piciorul flacără sau piciorul sportivului. Degetul al doilea mai mare ca celelalte degete arată dorința de a conduce,de a controla. Oamenii puternici, creativi și dinamici au acest deget.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!