Ce spune bradul tău de Crăciun despre personalitatea ta

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 decembrie 2014, 11:15

Ai un brad de Crăciun natural sau artificial? Îţi plac luminiţele albe sau multicolore? Vezi ce spun aceste alegeri şi altele despre personalitatea ta!
Bradul tău e natural sau artificial?
Dacă eşti genul care nu suportă „plasticul” şi ţine morţiş să aibă un brad natural la fiecare Crăciun, înseamnă că urăşti lucrurile artificiale şi când vine vorba de comportament sau de aspectul tău şi al altora. Îţi place ca o anumită experienţă să-ţi încânte toate simţurile, inclusiv mirosul.
Luminiţe albe sau multicolore?
Dacă instalaţia ta de brad are doar luminiţe albe înseamnă că îţi place simplitatea şi eleganţa.
Dacă preferi luminiţele multicolore, eşti o persoană veselă, optimistă, mereu gata de petrecere. Pentru tine, Sărbătorile sunt un motiv de distracţie şi îţi place să le petreci în compania cât mai multor prieteni.
Globuri asortate sau amestecate?
Ai o mulţime de globuri identice sau fiecare din ele este unic în bradul tău? Multe persoane au tot felul de ornamente diferite, fiecare din ele având o poveste aparte – sunt oameni care ţin la amintiri şi se ataşează de obiecte. Nu contează cum arată rezultatul final, dar contează că fiecare element în parte înseamnă ceva.
Dacă ai seturi de globuri identice, înseamnă că ţii mult la aparenţe. Îţi place ordinea şi disciplina.
Îngeraş sau steluţă?
Dacă ai pus un îngeraş în vârfului bradului de Crăciun, înseamnă că crezi în divinitate, eşti jucăuşă şi ai un spirit tânăr.
Dacă ai o stea în vârful bradului, probabil că eşti matură, dar optimistă şi încrezătoare în viitor.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro