Alege câinele pe care ai vrea sa-l ai. Apoi vezi ce spune el despre tine

De Adina Radu pe
Specialiștii au ajuns la concluzia că există într-adevăr o corespondență între personalitatea unui om și animalul de companie pe care și-l alege intuitiv. Alege câinele preferat și vezi ce spune despre tine:

Află și – Ce cred colegii despre tine

colaj rase caini

Câinele numărul 1

Ești o persoană fricoasă și copilăroasă. Te sperii foarte ușor și o iei la fugă desi nu se află niciun pericol real în preajmă, asemenea unui Chihuahua. Îți place să te joci cu cei din jur, iar spiritual tău ludic nu va muri niciodată.

Câinele numărul 2

Mopsul este considerat deseori „clovnul” specie canine, iar cei care preferă această rasă sunt, invariabil, joviali și cu o poftă de viață molipsitoare. Ești energic, curajos, foarte inteligent și nu vei spune niciodată nu unei hoinăreli de o zi. Totuși, te vei plictisi repede dacă nu ți se vor arăta noi provocări.

Câinele numărul 3

Impui respect și ai calități de lider, asemenea câinelui Ciobănesc German. Nu ar trebui să te mire faptul că ofertele de muncă nu mai contenesc: ești meticulous, inteligent, extrem de atent la detalii reușești să îți păstrezi calmul atunci când ești sub presiune. De asemenea, nu îți lipsesc nici ambiția și nici curiozitatea, calități care te ajută să ajungi foarte aproape de perfecțiune.

Câinele numărul 4

Ești o persoană cu un spirit de supraviețuire înnăscut. Deși ești o fire independentă, ai nevoie de compania celor din jur și ai capacitatea de a oferi iubire necondiționată altor persoane. Nu îți plângi niciodată de milă și iei taurul de coarne oricât de grea ar fi situația.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2