Adela Popescu şi Radu Vâlcan, despre iubire şi viitorul împreună

De Revista Unica pe

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au o mulţime de planuri, atât separat, cât şi împreună. Îi veţi putea vedea într-un nou serial, pe scena teatrului în noua stagiune, iar pe Adela, şi la concertele DJ Project.

Vedetele Acasă TV povestesc, în revista “Unica” de octombrie, ce îi ţine împreună şi care este reţeta cuplului perfect.

Cred că e vorba de o cunoaştere în cuplu”, spune Radu, atunci când e întrebat cum de el şi Adela comunică atât de bine doar din priviri. “O relaţie se construieşte în timp, aşa că asta ar trebui să însemne fiecare zi: un pas către cunoaştere”, adaugă el. Adela şi Radu sunt împreună de aproape trei ani, iar relaţia lor a crescut extrem de frumos. “Mi se pare că totul se duce spre un parteneriat sau acolo e ideal să se ducă. Parteneriatul şi prietenia pot să-ţi dea o intimitate mult mai mare”, crede Adela.
Sunt modeşti, prietenoşi şi volubili, nu încearcă să pară altceva decât sunt. “Masca” o pun doar pe scenă, atunci când trebuie să interpreteze un personaj.
Descoperă în “Unica” de octombrie alte detalii despre cei doi, dar şi cum s-au transformat cei doi într-un cuplu de film pentru pictorialul din revistă. Vă promitem că veţi fi surprinşi!
Vezi mai multe poze în galeria foto. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro