A vrut să-și facă fosta iubită geloasă. Răspunsul ei a devenit viral

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 23 mai 2016, 14:27
Despărțirile nu sunt niciodată ușoare și există o perioadă în care foștii îndrăgostiți trebuie ”să se recupereze” în urma ”pierderii”. După această etapă însă, următoare este, în general, stârnirea geloziei fostului sau fostei, pentru a vedea ce a pierdut.

Fix în acest stadiu un bărbat a primit de la fosta iubită o lecție care nu doar că l-a rănit, dar pe care o va ține minte toată viață. Din dorința de a-și face geloasă fosta parteneră de viață, tânărul, care între timp făcuse o nouă cucerire, o asalta pe aceasta cu mesaje și fotografii cu actuala parteneră. În imagini se țineau în brațe, se sărutau sau pur și simplu se plimbau prin oraș sau erau la întâlnire.

Numai că amorezul a primit o lovitură sub centură. Fosta lui prietenă reușise, în mod discret, să se logodească, ocazie cu care i-a dat și vestea cea mare. Femeia i-a trimis, în replică, o fotografie în care poartă un inel cu diamant pe inelarul stâng: ”Sper că nu te deranjează”, era mesajul care însoțea imaginea.

Citește și: Telespectatorii au râs de rochia ei. Reacția prezentatoarei, de milioane

Culmea, cel care s-a simțit jignit a fost tot bărbatul, care i-a scris cu mult năduf fostei că tocmai i-a stricat ziua cu acel mesaj.

”Wow. Practic îmi arunci asta în față. Ce gest elegant. Știu că tu poți mai mult de atât. Felicitări! Mi-ai stricat tot weekend-ul. Nu îmi răspunzi? Tipic. Sper că oricine ar fi el să te facă mai fericită decât ai fost cu mine pentru că, aparent, eu nu am fost în stare să fac nimic pentru tine. Dar știu că tu știi în adâncul sufletului tău că tu și el nu veți avea niciodată tipul de legătură pe care noi doi l-am avut.

Citește și: Scrisoarea lui Mihai Bendeac care a devenit virală pe Internet

Întotdeauna îmi va rămâne dragostea pentru tine și știu că și tu simți la fel. Ți-aș fi fost totuși recunoscător dacă nu ai fi încercat să mă faci să mă simt atât de rău”, au fost cuvintele de reproș pe care i le-a scris tânărul fostei iubite.

Discuția lor virtuală a făcut înconjurul planetei și a ajuns virală pe Internet.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!