Secretele unor cupluri celebre în VIVA! noiembrie

De Unica.ro, pe
Ștefan Bănică alături de Lavinia Pârva în primul pictorial împreună

; Adi Sînă și Anca Serea se pregătesc de nuntă și ne prezintă o repetiție a mult-așteptatului eveniment alături de cei patru copii ai lor; Daniel Craig și Monica Bellucci sunt protagoniștii celui mai nou film James Bond ,,Spectre”, Gerard Butler este unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood, iar Papa Francisc este primul pontif care lanseaza un album de muzica rock – iată câteva dintre subiectele pe care le vei putea descoperi în ediția de noiembrie a revistei VIVA!, dispobibilă din 31 octombrie la chioșcurile de ziare din București și din țară.

Cupluri celebre din România sunt în prim-plan în edița de noiembrie. Pătrunde în culisele relației discrete dintre Ștefan Bănică și Lavinia Pârva, cele două vedete care au aceptat să pozeze pentru prima oară împreună în revista VIVA!, si citeste un interviu inedit despre proiectele profesionale, dar si despre povestea lor de iubire.

Asistă la o repetiție de nuntă alături de Anca Serea și Adi Sînă, cuplul cu patru copii care se pregătește de căsătorie după patru ani de relație. Vedetele ne dezvăluie toate detaliile despre nunta lor, dar și despre planurile lor de viitor.

In dosarul special dedicat celebrului agent James Bond, îți prezentăm un interviul exclusiv cu Daniel Craig care ne povestește despre provocările din timpul filmărilor pentru ,,Spectre”. De asemenea, vei descoperi secretele de seducție ale Monicai Bellucci, cea mai matură Bond Girl din istorie.

Află totul despre Gerard Butler, unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood. Îți prezentăm viicile fermecătorului actor, dar și filosofia sa de viață în ceea ce privește relațiile amoroase.

Mai mult, îți spunem povestea lui Papa Francisc, cel mai îndrăgit pontif, care a hotărât să lanzeze un album de rock progresiv. Tot la capitolul muzică, Zoli Toth ne povestește despre cel mai nou proiect al său care îmbină mai multe genuri muzicale, într-un show neconvențional.

În ton cu sezonul rece, ți-am pregătit un shooting special în care îți propunem cele mai cool ținute bazate pe suprapuneri. Iar la capitolul beauty, Aylin Cadîr ne prezintă cele mai strălucitoare decade într-un shooting special cu look-uri care au scris istorie la Hollywood.

Totodată, am analizat șirul nesfârșit al despărțirilor și divorțurilor de la Hollywood de anul acesta și felul in care au fost acestea comentate pe rețelele de socializare.

Tot in ediția de noiembrie a revistei VIVA! vei descoperi  Beverly Hills Hotel, hotspotul în jurul căruia a fost construit întregul oraș californian, îndrăgit de cele mai populare vedete din lume.

VIVA! de noiembrie va fi disponibilă din 31 octombrie la chioșcurile de ziare din București și din țară la prețul de 8,90 lei. 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!