Luna îndrăgostiților în VIVA! februarie

De Unica.ro, pe
Noua ediție a revistei VIVA! aduce în prim-plan unul dintre cele mai iubite cupluri autohtone, Cabral și Andreea Ibacka, care ne vorbesc despre povestea lor de dragoste

; Răzvan Fodor ne prezintă noua lui casă, Alice Peneacă ne spune povestea ei de succes și cum e viața alături de Bobby Păunescu; Alina Pușcaș ni-l prezintă pe băiatul ei, Alexandru, în vârstă de cinci luni, iar Leonardo DiCaprio are în sfârșit cea mai mare șansă de a lua Premiul Oscar – iată câteva dintre subiectele pe care le vei putea descoperi în ediția de februarie a revistei VIVA!

Cabral și Andreea Ibacka ne domonstrează că dragostea durează mai mult de trei ani și ne spun care au fost obstacolele, dar si implinirile.

De asemenea, am intervievat două femei de carieră din domenii diferite. Alice Peneacă ne povestește despre ascensiunea sa rapidă ca și fotomodel, dar și despre povestea ei de dragoste alături de Bobby Păunescu, iar Alina Pușcaș ne mărturisește cum i s-a schimbat viața după ce a devenit mămica și cum își împarte timpul între familie și filmări.

Ți-am pregătit un articol  special cu David Bowie, cântărețul care a scris istorie, deveninind una dintre legendele muzicii. Mai mult, am analizat unul dintre cele mai importante roluri ale lui Leonardo DiCaprio pentru filmul ,,The Revenant’’.

Descoperă noua casă a lui Răzvan Fodor, în care se simte foarte fericit alături de soția sa, Irina, și de fiica lor, Diana. Află povestea unei noi generatii de vedete la Hollywood, care doreste sa se afirme prin propriile forte. De asemenea, fă cunoștiință cu urmașele lui Grace Kelly, Pauline Ducruet si Camille Gottlieb.

Pentru petrecerea de Ziua Indragostitilor,, alege unul din cele trei look-uri cool în ton cu cele mai noi tendințe.

Totodată, nu rata în ediția de februarie a revistei VIVA! povestea căsătoriilor din Las Vegas, dar și a celor mai selecte hoteluri castel din lume, precum și trei sugestii pentru a ieși la o cină romantică în doi.

VIVA! februarie va fi disponibilă începând cu 2 februarie la chioșcurile de ziare din București și din țară la prețul de 8,90 lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!