(P) Libertate de mișcare cu mașinile de închiriat de la FMN Rent

Se apropie sezonul vacanțelor și românii își caută din ce în ce mai mult destinații însorite în care să își petreacă zilele de concediu. Unii aleg spațiul intern, însă, odată cu relaxarea măsurilor anti-pandemie, tot mai mulți aleg destinații externe. 

Însă, așa cum românii aleg să meargă în afară, tot așa și rezidenții altor state aleg să își petreacă vacanțele și concediile în România. În sprijinul acestora, fmnrent.ro vine cu oferte extrem de avantajoase pentru închirierea de autoturisme, care să le facă șederea și deplasarea prin țară cât mai plăcută. Să vedem însă câteva dintre avantajele pe care le ai odată ce optezi pentru masini de inchiriat in Bucuresti de la FMN Rent

Mai multă libertate de acțiune

Cu toții știm ce înseamnă să depinzi de deplasarea cu mijloacele de transport în comun sau cu taxiurile în Bucureștiul zilelor noastre. Nervi întinși la maxim și prețuri piperate pentru cursele efectuate. Iar dacă ai de onorat mai multe vizite sau, pur și simplu, ai de rezolvat câteva treburi urgente într-un interval scurt de timp, atunci rezervarea unei mașini de închiriat în București de la FMN Rent reprezintă soluția optimă pentru tine. 

Aceasta în condițiile în care nu vei mai fi constrâns de numărul de curse și de kilometri pe care îi faci zilnic, nici nu va trebui să aștepți minute bune în telefon până ce un operator de taxi va binevoi să preia comanda ta. Pur și simplu, te urci în mașină, bagi cheia în contact și ai plecat la drum. Iar condițiile pentru închirierea unei mașini prin fmnrent.ro sunt extrem de simple. 

Acest serviciu se potrivește mănușă pentru persoanele care aterizează pe Aeroportul Otopeni și doresc să îi aștepte o mașină. Nu este un lux, ci un serviciu cât se poate de real și de accesibil, pentru care nu va trebui să achiți nimic în plus, pentru simplul fapt că FMN Rent are punct de lucru chiar în interiorul aeroportului. 

Un operator al companiei te va aștepta la aeroport cu numele tău scris pe un carton, așa cum vezi în filme. Sau, pentru e evita orice fel de confuzii, veți stabili locul de întâlnire în locația aleasă de tine sau la sediul companiei de închirieri mașini. Aici, în baza unei rezervări prealabile, vei completa o serie de formalități birocratice, după care vei intra în posesia cheilor de la autoturismul ales de tine. După aceasta, te va aștepta o mașină cu rezervorul plin și cu asigurarea valabilă, numai bună pentru deplasările tale prin București sau prin țară. 

Odată ce ai făcut acest pas, ești liber să circuli pe unde vrei, fără vreo restricție anume, cu condiția de a respecta legislația rutieră și nu numai, precum și obligațiile contractuale care prevăd, printre altele, înapoierea mașinii în aceleași bune condiții în care ți-a fost predată. Iar pentru cei care doresc să viziteze Bucureștiul în grupuri mai mari, FMN Rent pune la dispoziție inclusiv microbuze pentru transferul de la aeroport la hotel, astfel încât vacanța ta să devină una de vis. 

Contact FMN Rent: 

Email: office@fmnrent.com

Telefon: +40 742 923 150

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!