(P) E momentul să ai și tu un ten fără imperfecțiuni

De Unica.ro, pe
Imperfecțiuni minore pe ten? Cu o perie de curățare FOREO tenul tău își poate recupera strălucirea și suplețea!

Dacă te-ai săturat pur și simplu să îți auzi toate prietenele care folosesc o perie de curățare a tenului FOREO sau ai văzut în social media că toți influencerii le folosesc și nu ai avut curaj până acum să achiziționezi unul, ei bine, a venit momentul cel mare. Descoperă peria de curățare LUNA mini cu o reducere de 25% în magazinele dm drogerie markt.

Cu siguranță ai cercetat toate detaliile și ți-ai pus în wish-list o perie de curățare FOREO, pe care o dorești cu ardoare. Știi ce culoare vrei să fie, care este potrivit pentru tenul tău și poate doar ai așteptat momentul perfect!

Include LUNA mini în rutina ta de curățare pentru a descoperi beneficii uimitoare pentru pielea ta. Alocă în fiecare dimineață 1 minut de masaj blând cu peria hipoalergenică și clenserul tău preferat; peria acționează rapid. Continuă cu rutina ta obișnuită de îngrijire: aplică un tonic care să restabilească PH-ul tenului și apoi o cremă de hidratare potrivită tipului tău de ten.

FOREO LUNA mini este o perie din silicon moale hipoalergenic, cu până la 35 de ori mai igienic decât periile clasice din nylon. Suprafața moale este rezistentă la bacterii, rezistentă la apa și ușor de curățat. LUNA mini combină tehnologia de curățare revoluționară T-Sonic™ cu un design optimizat pentru o curățare profundă și eficientă.

(P) E momentul să ai și tu un ten fără imperfecțiuni

Dispozitivul elimină până la 99,5% din impurități și urme de machiaj. Simultan, elimină celulele moarte, reduce dimensiunea porilor și ajută la absorbția produselor de îngrijire. De asemeni, masajul cu pulsații are un efect de lifting pentru conturul feței. După utilizare, pielea este strălucitoare și mătăsoasă.

Disponibil cu 25% discount în toate magazinele dm drogerie markt.

 

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!