Zarug, primul mesaj după eliminarea de la Asia Express. „A fost.”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 21 octombrie 2021, 17:29

Șase echipe vor continua aventura Asia Express în Georgia, după ce etapa din Turcia s-a încheiat cu eliminarea echipei formate din Zarug și Lorelei. Perechea a intrat în cursa pentru ultima șansă alături de echipele formate din Lidia Buble și sora ei, Estera, și Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy.

Zarug, primul mesaj după eliminarea de la Asia Express. „A fost.”

Pe parcursul competiției, Zarug și Lorelei au refuzat să îndeplinească anumite probe, ceea ce a creat tensiune atât între echipă și gazda show-ului, Irina Fodor, cât și între pereche și ceilalți concurenți. Probele din ultima cursă i-au pus în dificultate pe toți cei șase concurenți, însă Zarug și Lorelei au fost cei care au încheiat pe ultimul loc etapa.

Zarug, primul mesaj după eliminarea de la Asia Express. „A fost.”

După ce a refuzat să încheie ultima probă, perechea nu s-a grăbit să-și revadă colegii pentru a-și lua revedere. Știind acest lucru, nici echipa de producție nu i-a așteptat pe cei doi, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum în cele 4 sezoane ale show-ului.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Decizia echipei de producție a fost aspru criticată de telespectatori. „Cât de urât ați gestionat finalul lor, meritau să-și ia la revedere măcar de la toți!”, a comentat cineva. „S-a dus distracția din Asia; Nu pot să cred cum au fost tratați!; Foarte urât gestul față de cei doi! Dacă nici transpirația cât o baltă de pe Zarug nu demonstrează că au fost super solicitați, atunci nu știu ce ar putea să mai arate. Bravo lor, au fost condimentele emisiunii”, au mai fost alte câteva reacții.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Câți bani a câștigat Irina Fodor pentru prezentarea sezonului 4 Asia Express

Mihai Petre, aspru criticat pentru cum o tratează pe soția lui, Elwira, la Asia Express

Lidia Buble, ținta unui val de critici în mediul online. „Ai arătat cine ești”

Cosmin Natanticu, concurent Asia Express: „Am crezut că plec acasă după patru ore, îmi tremurau genunchii”

În mediul online, după eliminare, Zarug a scris: „Mulțumim! A fost mult, a fost intens, a fost cu bucurie și cu lacrimi. A fost o plăcere. A fost. ASIA EXPRESS. Ce nu te omoară te face o stea. Vă iubește mama. PUN.C.T.”.

„A fost exact ce promitea, ideea nu e că eu nu pot duce experiența aceasta Asia Express, ideea este că una este să o duci și alta este să faci performanță din ea. N-am să mai trăiesc niciodată așa ceva. N-aș da nimic înapoi. Mulțumesc, Asia Express! Nu regret nicio secundă faptul că am decis, într-un final, în ciuda tuturor fricilor mele, să vin aici și să le explorez și să la înving”, a mai declarat Zarug în cadrul emisiunii.

În trecut, Zarug a participat în emisiunile „Cântă acum cu mine” și „Chefi la cuțite”. „Sunt designer, fac haine. Sunt o ființă paradoxală, care în proporție de 50% și-ar dori să se ascundă acum sub scaunul ăsta, iar cealaltă jumătate înclină spre exprimare […]. Primul meu brand a fost dedicat bărbaților, pentru că am vrut să fiu diferit de toată lumea”, spunea Zarug despre el în trecut.

„M-am gândit să fac o modă pentru bărbați exact așa cum îmi place mie, chiar dacă aveam numai cliente femei. Într-un final a trebuit să renunț la această idee și să mă adresez în mod direct femeilor. La modă este pentru mine întotdeauna personalitatea și autenticul”, a mai spus atunci.

În competiția Asia Express au rămas echipele formate din Mihai și Elwira Petre, Cosmin și Eliza Natanticu, Cuza și Emi, Lidia și Estera Buble, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Patrizia și Francy Paglieri.

Foto: Instagram/Asia Express/Zarug

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!