Vedete talentate la pictură

De Geo Berciu, pe
Nu sunt doar celebre, frumoase sau bogate, ci talentate şi la pictură. Iată vedetele de la Hollywood care au succes cu tablourile pe care le creează.

Jane Seymour şi-a dovedit talentul artistic nu numai în filmele de cinema, de televiziune sau scenele de pe Broadway. Dragostea ei pentru artă şi culoare i-a adus succes şi ca pictoriţă, astfel că atunci când nu joacă, poate fi găsită în studioul ei. Jane Seymour spunea că i-a plăcut întotdeana să picteze şi că din hobby, pictura a devenit o pasiune constantă. Ba şi mai mult de atat. „Pictez dimineaţa, la prânz şi seara. Pictura a devenit drogul meu”. De asemenea, consideră că pictura are puteri tămăduitoare şi că a salvat-o de la multe depresii profunde.

Jane-Seymour-pictura

Chiar dacă tablourile ei nu au primit niciodată aprecieri pozitive, actriţa Rosie O’Donnell se încăpăţânează să picteze. Şi o face nu doar pentru ea, ci şi pentru alţii, pentru că nu o dată şi-a scos creaţiile al vânzare în scopuri caritabile.

Rosie-O’Donnell-pictura

Şi Michelle Pfeiffer a dezvăluit presei că în timpul în care a stat departe de platourile de filmare s-a ocupat cu creşterea copiilor, dar şi cu pictura. „Cand copiii erau la şcoală, pictam, cel mai adesea portrete. Atât pictura, cât şi actoria presupun atenţie la detalii şi a vedea lucrurile dintr-un unghi diferit. M-am cufundat atât de tare în pictură, încât nici nu am mai citit scenariile şi nici nu am răspuns telefoanelor agenţilor”, a mărturisit actriţa într-un interviu.

Michelle-Pfeiffer-pictura

Sylvester Stallone este cunoscut nu doar ca „Rambo” sau „Rocky”, ci şi ca un prolific autor de artă. Starul hollywoodian a inaugurat chiar o expoziție cu tablouri proprii, inspirate din expresionismul abstract, la Muzeul Rus din Sankt-Petersburg, în 2013, lucrările sale fiind primite cu opinii favorabile de către experţi.

Sylvester-Stallone-pictura

(Sursa foto: Northfoto, Instagram, Twitter)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!