Un an cu Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil

De Cristina Popa, pe

Chiar dacă nu vă vine să credeţi, a trecut deja mai bine de un an de când a început controversata poveste de dragoste dintre Mihaela Rădulescu şi mult mai tânărul Dani Oţil.
Fără să se mai ascundă de ochii critici ai lumii, cele două vedete au avut parte de un an în au fost angrenaţi într-o adevărată telenovelă ce a implicat bani, faimă, un divorţ, episoade dramatice şi, mai presus de toate, o diferenţă de vârstă de 11 ani, deranjantă pentru toţi românii cu opinii despre „cum ar trebui să decurgă viaţa altora”.

Cu toate că presa de scandal sugera înca din vara lui 2008 o posibilă idilă între Mihaela (40 ani) şi Dani (29 ani), lucurile au ieşit la suprafaţă abia la începutul toamnei trecute.

Una câte una, noutăţile şi picanteriile din viaţa şi despre viaţa Mihaelei au ţinut prima pagină a ziarelor luni întregi.

Divorţul de Elan

Prima explozie din presă? Vestea divorţului de Elan Schwartzenberg.

Un an cu Mihaela Rădulescu şi Dani OţilLa scurt timp de la apariţia unui interviu într-o revistă mondenă în care Mihaela expunea pledoaria unei căsnicii solide, pe 17 septembrie 2008 omul de afaceri declară pentru un tabloid autohton că după  o relaţie de 10 ani şi 4 ani de mariaj, cei doi s-au hotărât să pornească pe drumuri diferite.

Mihaela confirmă afirmaţiile lui Elan dând dovadă de o discreţie exemplară.

O perioadă de timp amândoi se limitează în a preciza că ruptura s-a produs cu mult timp înainte să fie făcută public, fără a preciza însă motivele divorţului.

În mai puţin de o lună, pe 8 octombrie 2008 Mihaela era din nou o femeie liberă.

Cei doi s-au afişat pentru ultima oară la braţ. Evenimentul a avut loc cu ocazia vizitei la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală, la ultima înfăţişare a procesului de divorţ pe care omul de afaceri i l-a intentat vedetei TV.

Mihaela şi Dani

O săptămână mai târziu, surprinsă de paparazzi părăsind locuinţa lui Dani Oţil, Mihaela recunoşte public că are o relaţie amoroasă cu colegul său de televiziune, precizând că idila durează deja de câteva luni şi că, în ciuda posibilelor acuze, ei nu s-au ascuns de nimeni.

Profitând de o adevărată bomba mondenă care face tirajul şi audienţa să crească, din acest moment presa, dar şi o mare parte din vedetele autohtone vor demara un întreg asediu de răutăţi şi judecăţi de valoare.

Brusc, fiecare îşi exercită dreptul de a-şi da cu părerea despre viaţa celor doi, să denigreze şi să ironizeze, ori să acuze noul cuplu că întreaga poveste este doar o bună strategie de PR.

În ciuda bârfelor din presă, Mihaela şi Dani hotărăsc să se comporte precum orice alt cuplu normal cu pasiuni comune (sporturi extreme, călătorii), afisându-se împreună peste tot.

Cu timpul, poate tocmai din pricina nonşalanţei de care cei doi au dat dovadă, lucrurile au scăpat de sub control, totul devenind un adevărat circ. Mihaela este hărţuită de paparazzi în mod constant şi acuzată chiar de colegii de trust că nu este o mamă bună.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!