Încă o vedetă suspectată de fraudă. Bar Rafaeli riscă să fie pusă sub acuzare

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 04 ianuarie 2019, 11:06
Top-modelul Bar Rafaeli riscă să fie pusă sub acuzare de către justiția israeliană pentru fraudă fiscală. De asemenea, părinții ei sunt suspectați de spălare de bani, a anunțat Ministerul Justiției din Israel.

Potrivit comunicatului, Bar Rafaeli, în vârstă de 33 ani, este bănuită că nu a declarat venituri obținue în străinătate între 2009 și 2012, în valoare de 23 milioane shekeli (5.4 milioane euro).

În același timp, părinții ei, Tzipi și Rafi Rafaeli, sunt bănuiți de spălare de bani și urmează să fie convocați la o audiere, înainte de o eventuală punere oficială sub acuzare.

Parchetul i-a informat pe Bar Rafaeli, Tzipi și Rafi Rafaeli, că intenționează să îi pună sub acuzare pentru greșeli fiscale”, se mai arată în comunicatul autorităților israeliene, citat de Page Six.

Cetăţenii israelieni care au rezidenţa în străinătate nu sunt obligaţi să îşi declare veniturile obţinute în afara ţării. Autorităţile israeliene le acuză însă pe Bar Refaeli şi pe mama ei că şi-au creat o rezidenţă fictivă în străinătate pentru a evita fiscul israelian şi pentru a plăti în acest fel impozite mai mici.

Nu este pentru prima dată când Bar Rafaeli are probleme cu justiția din Israel. În anul 2015, acuzată că a mințit în privința rezidenței sale fiscale, a fost arestată și apoi eliberată pe cauțiune.

Aacum, atorităţile israeliene o acuză pe celebrul top-model că a locuit în perioada menţionată în Israel în apartamente de lux înregistrate sub numele mamei sale şi al fratelui ei.

De asemenea, ea este suspectată că nu a declarat fiscului mai multe favoruri, precum împrumuturi pentru apartamente de lux şi automobile cu o valoare de „peste 1 milion de shekeli” (235.000 de dolari).

Celebrul model, care apare adeseori în cronicile mondene, a fost aleasă recent în calitate de prezentatoare a concursului Eurovision 2019, ce va fi organizat în Israel.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!