Tania Budi, eliminată de la „Dansez pentru tine”

De Cristina Popa, pe

O nouă ediţie, noi rezultate. În timp ce Tania Budi şi partenerul ei de dans au părăsit competiţia, Andreea Mantea a intrat la duel pentru a doua oară, alături de Kamara.
Vineri seară a avut loc cea de-a doua ediţie a noului sezon Dansez pentru tine. Pe mişcări de Bollywood şi quick-step, Mihai Petre, Emilia Popescu, Beatrice Rancea, Wilmark şi Cornel Patrichi au jurizat perechile competitoare, mai mult sau mai puţin talentate.

Pe lângă noile dansuri ale acestei ediţii, Andreea Mantea şi Tania Budi, alături de partenerii lor, intraţi la duel săptămâna trecută, au avut de executat în plus, vals şi un dans în stilul Michael Jackson.

Cu toate că din punct de vedere al punctajului cele două perechi au fost pe picior de egalitate, publicul telespectator a decis ca Tania Budi şi Adrian Mureşan să iasă din competiţie.

Îm timp ce echipa Andreei Mantea a obţinut 57,7% din voturile telespectatorilor, doar 42,3% din public a votat cu Tania.

Cu toate că Andreea Mantea şi Daniel Lazăr au rămas în concurs, ei au intrat pentru a doua oară la duel, de data aceasta cu Iulia Deliciu şi Kamara. Deşi Iulia dansează bine, lipsa de talent şi concentrare a lui Kamara taxată de juriu i-a trimis la duel.

O altă vedetă care pentru a două oară consecutiv dovedeşte că este lipsită de talent şi flexibilitate este şi Monica Columbeanu însă, din fericire pentru partenerul ei, Andrei Vlad, cei doi au scăpat de duel şi de această dată.

Surpriza acestei ediţii a constituit-o perechea formată din Jean de la Craiova şi Sandra Neacşu. Aceştia au ajuns în fruntea clasamentului, fiind urmaţi de echipele Alinei Chinie, a lui Radu Vâlcan şi a lui Liviu Vârciu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!