Marius Morra s-a căsătorit pe o plajă din Maldive. Imagini spectaculoase de la eveniment

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Joi, 12 ianuarie 2023, 10:06

Au bătut clopotele de nuntă pentru cofondatorul celei mai mari platforme de exchange criptomonede din România. Marius Morra s-a căsătorit cu logodnica lui, într-un loc exotic, departe de țară.

Fericitul eveniment a avut loc pe o plajă din Maldive, asta după ce în urmă cu patru luni Marius Morra a cerut-o de soție pe iubita lui Adriana, la Paris.

Marius Morra s-a căsătorit pe o plajă din Maldive

Ceremonia a fost una simplă, dar cu totul specială. Marius Morra și soția lui au decis să își unească destinele pe o plajă din Maldive, iar organizarea evenimentului nu a fost deloc una solicitantă.

Marius Morra s-a căsătorit pe o plajă din MaldiveIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 18)

„Programasem deja vacanța în Maldive și în decembrie, înainte să plecăm, discutam despre ce frumos ar fi să facem nunta pe plajă. Ne-a plăcut foarte tare ideea și ne-am dat seama că se poate realiza foarte simplu. A fost nevoie doar de vestimentație albă și de o discuție scurtă cu reprezentanții resortului din Sun Island, care s-au ocupat de tot. Nu ne-am pregătit foarte mult și cred că am conștientizat cu adevărat în timpul evenimentului și la finalul acestuia, când am devenit amândoi foarte emoționați. Ne bucurăm foarte mult că am făcut acest lucru și că alături de noi a fost și Sabin Simionescu, asociatul meu”, a precizat Marius Morra.

Citește și: Cine este Doina Ciobanu, a cărei nuntă a ajuns în revista Vogue. Tânăra din Moldova și-a creat singură rochia de mireasă

După cum recunoaște proaspătul căsătorit, pregătirile pentru cererea în căsătorie, care a avut loc la Paris, au fost mult mai intense comparativ cu cele pentru nunta din Maldive.

„Am știut de la începutul relației că îmi doresc să petrec restul vieții alături de Adriana. Avem o chimie foarte bună, ne completăm foarte mult și ne înțelegem extraordinar de bine.”, a adăugat Marius Morra.

Marius Morra a planificat câteva luni cererea în căsătorie

Marius Morra a vrut să se asigure că momentul cererii în căsătorie va fi unul pe care atât el, cât și soția lui îl vor ține minte toată viața. Dacă în privința inelului totul a decurs foarte repede și, cu ajutorul unei prietene, l-a găsit pe cel „perfect, simplu, elegant și frumos”, momentul cererii a fost îndelung planificat, cu câteva luni înainte, și cu mult mai multe emoții.

Citește și: Jennifer Lopez, imagini nemaivăzute de la nunta cu Ben Affleck

Prima dată, Marius a călătorit în iulie 2022 cu inelul până în Zakynthos, însă nu a găsit niciun loc și moment potrivite pentru o astfel de cerere. Două luni mai târziu, inelul a fost împachetat și în bagajul pentru un city break în capitala Franței, acolo unde și-a cerut iubita de soție. Marius Morra s-a căsătorit cu Adriana, zilele trecute, în Maldive.

„În septembrie 2022 am plecat într-o scurtă vacanță la Paris și nu mai știam cum să ascund inelul, că nu aveam multe lucruri, ca să nu îl găsească. În plus, îmi doream ca momentul special să aibă loc în Turnul Eiffel și am avut ceva peripeții la intrare, cu controlul de securitate. Speram să nu fiu deconspirat. Însă am ajuns cu bine sus, unde am găsit un loc foarte potrivit și când ea era cu spatele, admirând panorama, am dat cuiva telefonul să filmeze. M-am așezat într-un genunchi, cu inelul în mână, și după ce a zis Da și ne-am îmbrățișat, de fericire și de emoție am realizat că încă nu îi pusesem inelul pe deget. A fost amuzant la final, mai ales când a aflat și toată povestea”, a mai povestit Marius Morra.

Cum s-a cunoscut Marius Morra cu soția lui

Marius Morra și Adriana s-au cunoscut în primul an de pandemie și au început să vorbească inițial pe Facebook. În primele trei luni de relație cei doi au făcut naveta București – Sibiu unde Adriana locuia și lucra într-un un cabinet de stomatologie.

Ulterior, ea s-a mutat în București. Aceasta nu a fost singura schimbare pentru ea, pentru că, după cum povestește Marius, Adriana a făcut cursuri pentru a învăța mai multe despre businessul dezvoltat de Marius și, în prezent, lucrează și ea în domeniul crypto. Astfel, cei doi fac o echipă foarte bună atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Citește și: Teodora și Alex de la „Insula iubirii” au făcut nunta. Unde au avut loc petrecerea și botezul fetiței Emma

Pentru acest an, ei își propun să organizeze nunta și în România, pentru a sărbători și împreună cu familia și prietenii, însă nu au stabilit data.

„Încă nu am făcut planul, dar ne dorim să îi avem pe toți ai noștri aproape la eveniment. 2022 a fost un an aglomerat și 2023 se anunță la fel, mai ales că, și din punct de vedere al businessului ne dorim să creștem, atât intern, cât și internațional, să ne dezvoltăm pe piața crypto din Franța, Italia și Spania.”, a menționat Marius Morra.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!