Prezentatoarea Olivia Păunescu, a doua lună de miere, în Grecia

De Unica.ro, pe

Olivia Păunescu (35 de ani), prezentatoarea Observator 12, s-a căsătorit în septembrie 2019. De curând, știrista s-a bucurat de o a doua lună de miere, în Grecia, într-o destinație care i-a depășit cu mult așteptările.

Prezentatoarea Olivia Păunescu, a doua lună de miere, în Grecia

„Am avut șansa să ne bucurăm de zile senine și călduroase de toamnă și nu am pierdut absolut niciun apus de soare, indiferent de unde l-am admirat. Dar, cu siguranță, în Oia, spectacolul este copleșitor. Mii de oameni se adună cu două ore înainte pe creste și fiecare își caută locul perfect de unde să surprindă momentul în care soarele portocaliu se reflectă pe clădirile albe cu cupole albastre pentru ca, mai apoi, să se scufunde, pur și simplu, în apă”, a povestit Olivia.

Prezentatoarea Olivia Păunescu, a doua lună de miere, în Grecia

„Arhitectura specială, priveliștile fascinante, nisipul negru și urmele lăsate de lava vulcanică pe pantele abrupte fac peisajul de o frumusețe stranie, aproape nepământeană. Santorini m-a cucerit definitiv. Nicio poză și nicio filmare nu pot reda senzația unică pe care această insulă fabuloasă o transmite”, a mai declarat Olivia, după întoarcerea la pupitrul Observator.

Totodată, destinația a fost cadrul perfect pentru ca jurnalista, pasionată de modă, să „defileze” în mai multe ținute spectaculoase. „Tocmai această frumusețe ne-a îndemnat să vrem să vedem mai mult, așa că am făcut și un tur al insulei cu un ghid, un localnic, care ne-a arătat și locuri mai puțin vizitate de turiști”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Marin, prima apariție TV după vindecarea de COVID-19

De ce nu și-a schimbat Elena Gheorghe numele după căsătorie. „Treaba asta nu am vrut-o neapărat eu”

Cum a început povestea de dragoste dintre Cosmin și Eliza Natanticu

Kate Middleton, apariție strălucitoare la premiera filmului „No Time To Die”

„Ne-a făcut cunoștință cu artiști plastici care lucrează ceramică și ne-a dus la câteva crame renumite. Vinul de Santorini este faimos și, așa cum ne-a spus chiar el: «Santorini are mai multe biserici decât case și mai mult vin decât apă»”, a mai dezvăluit jurnalista.

Olivia s-a întors cu bateriile încărcate și pregătită pentru o toamnă plină de surprize și exclusivități la Observator. Știrista poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 12:00, la Antena 1, alături de Andreea Țopan și Valentin Butnaru, cu cele mai noi știri și interviuri în exclusivitate cu oamenii momentului.

Olivia a urmat cursurile Academiei de Studii Economice, specializarea Marketing. Are inclusiv studii masterale, însă nu a profesat niciodată în domeniul studiat. La doar 16 ani, Olivia a devenit una dintre dansatoarele emisiunii Surprize, surprize. După o vreme, tânăra a devenit asistentă în același show TV.

Ulterior, Olivia a obținut un job de reporter la Pro TV. De acolo a plecat la Digi 24, unde a făcut tranziția de la jobul de reporter la cel de prezentator. A prezentat știrile sportive o vreme, înainte de a întregi echipa Observatorului de la Antena 1.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!