Poze: Roxana Ionescu, Crăciun cu partenerul de la „Dansez pentru tine”

De pe

Câştigătorul celui mai recent sezon “Dansez pentru tine”, George Boghian, a avut parte de primul Crăciun adevărat din viaţa lui, alături de partenera din emisiune, Roxana Ionescu.
Asta pentru ca partenera lui din ringul de dans, Roxana Ionescu, l-a invitat sa petreaca sarbatoarea Nasterii Domnului alaturi de ea si de familia ei. “Am petrecut Craciunul alaturi de parinti, unchi si verisori. George s-a simtit foarte bine, ii stia pe-ai mei si au vorbit de toate, iar cu verisorii mei chiar a iesit seara”, a povestit Roxana Ionescu.
Poze: Nicoleta Luciu şi Roxana Ionescu, superbe de Revelion
De Craciun, Roxana i-a daruit lui George cateva haine, pentru ca stie ca de ele se bucura cel mai mult in momentul de fata, si o carte, “Barbatul absolut”, scrisa de Oliver Kuhn.
roxana ionescu si george
In perioada sarbatorilor, George nu s-a bucurat doar de caldura unei familii, ci si de locuri noi, pe care Roxana a tinut sa i le arate. Cel mai impresionat a fost de Manastirea Polovragi, pentru ca a putut admira picturile din interior. “Craciunul petrecut alaturi de Roxana a fost atat de frumos!”, recunoaste George emotionat. “Am fost si-am vizitat toate rudele, am cunoscut oameni foarte deosebiti, ne-am distrat, am ras, a fost frumos”, continua George.
Si cea care le-a creat coregrafiile care i-au dus pe primul loc de pe podium, Cocuta, nu l-a uitat pe George si i-a facut cadou de Craciun tot cateva obiecte vestimentare.
roxana ionescu si george

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!