Poze: Roxana Ionescu, Crăciun cu partenerul de la „Dansez pentru tine”

De pe

Câştigătorul celui mai recent sezon “Dansez pentru tine”, George Boghian, a avut parte de primul Crăciun adevărat din viaţa lui, alături de partenera din emisiune, Roxana Ionescu.
Asta pentru ca partenera lui din ringul de dans, Roxana Ionescu, l-a invitat sa petreaca sarbatoarea Nasterii Domnului alaturi de ea si de familia ei. “Am petrecut Craciunul alaturi de parinti, unchi si verisori. George s-a simtit foarte bine, ii stia pe-ai mei si au vorbit de toate, iar cu verisorii mei chiar a iesit seara”, a povestit Roxana Ionescu.
Poze: Nicoleta Luciu şi Roxana Ionescu, superbe de Revelion
De Craciun, Roxana i-a daruit lui George cateva haine, pentru ca stie ca de ele se bucura cel mai mult in momentul de fata, si o carte, “Barbatul absolut”, scrisa de Oliver Kuhn.
roxana ionescu si george
In perioada sarbatorilor, George nu s-a bucurat doar de caldura unei familii, ci si de locuri noi, pe care Roxana a tinut sa i le arate. Cel mai impresionat a fost de Manastirea Polovragi, pentru ca a putut admira picturile din interior. “Craciunul petrecut alaturi de Roxana a fost atat de frumos!”, recunoaste George emotionat. “Am fost si-am vizitat toate rudele, am cunoscut oameni foarte deosebiti, ne-am distrat, am ras, a fost frumos”, continua George.
Si cea care le-a creat coregrafiile care i-au dus pe primul loc de pe podium, Cocuta, nu l-a uitat pe George si i-a facut cadou de Craciun tot cateva obiecte vestimentare.
roxana ionescu si george

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

INNA, apariție hot pe coperta revistei Unica iulie 2019

INNA, apariție hot pe coperta revistei Unica iulie 2019