Octavian Strunilă face dezvăluiri din Madagascar. El va prezenta emisiunea ”Ultimul trib”

De Unica.ro, pe

Actorul Octavian Strunilă, care putea fi văzut, până de curând, la Pro TV, la emisiunea ”Jocuri de celebritate”, este prezentatorul show-ului ”Ultimul trib”, de la Antena 1. Filmările au început deja în Madagascar, iar viața celor implicați în proiect nu este deloc ușoară.

Chiar dacă nu are probleme la fel de mari precum concurenții, Octavian Strunilă a avut și el parte de surprize. ”E foarte frumos în Madagascar, dar sunt tot felul de vietăți ciudate, nu știi ce zboară în jurul tău, nu știi ce gândaci, șopârle găsești noaptea în cameră. Şi nu glumesc, mici șopârle foarte prietenoase găsesc în fiecare seară în camerã, ori pe pereți, ori când dau cearşaful la o parte. Câte o mică prietenă șopârlițã”, povestește Octavian. 

Totuși, concurenții au fost cei care au avut parte de adevăratul șoc, după sosirea în Madagascar. Ei sunt împărțiți în trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi și unul format din oameni de rând. Unii din concurenți dorm pe o plajă pustie, alții dorm într-un sat din apropiere, unde nu au nici măcar curent electric. Chiar și așa, se pare că cei implicați se descurcă de minune. ”Străinii care sunt alături de noi, echipa ce ne ajută cu montarea jocurilor, formată din oameni care vin din toată lumea- Belgia, Columbia, Brazilia, Argentina, a fost foarte mirată. Chiar ei au spus că nu au mai văzut până acum concurenți atât de descurcăreți, în toate țările în care au filmat acest format”, povestește prezentatorul.

Din tribul vedetelor fac parte Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei. Sportivii din emisiunea sunt Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Al treilea trib este format din Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro