Monica Tatoiu a fost la un pas de moarte. „Am zis: «Doamne, te rog eu, să se întâmple repede»”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 11 aprilie 2022, 11:24

Într-un interviu oferit recent, Monica Tatoiu (65 de ani) a dezvăluit că, la finalul anului trecut, a fost la un pas de moarte.

Monica Tatoiu a fost la un pas de moarte. „Am zis: «Doamne, te rog eu să se întâmple repede»”

„În viață, dacă nu ai peripeții, eu mă plictisesc. Mie îmi place adrenalina. Viața este scurtă, vouă vi se pare că sunteți tineri. (…) Mie nu îmi e frică. Atunci când descoperi relația cu Universul îți dai seama că moartea este doar fizică și că cea sufletească nu este, nu se întâmplă. Singura chestie, când mă gândesc la moarte, este să nu mă doară prea tare”, a declarat Monica Tatoiu în emisiunea „Star Magazin”, potrivit Spynews.

„Era să mor înecată, în noiembrie. Am zis: «Doamne, dacă mă înec, te rog eu să se întâmple repede, să fac ceva la inimă și să nu simt». Frica înseamnă că nu este profundă credința ta”, a completat.

În urmă cu un an, femeia de afaceri a vorbit despre cel mai dificil moment din viața ei. Din anul 1988, Monica este căsătorită cu Victor Tatoiu, alături de care are un fiu, Victor.

De ce a vrut Monica Tatoiu să se sinucidă: „Am vrut să mă arunc de la etaj”

Imediat după ce a născut, fiul ei s-a îmbolnăvit, iar medicii nu i-au dat mari șanse de supraviețuire. Profund afectată de suferința fiului ei, Monicăi i-a trecut prin minte să se arunce de la etajul spitalului în care fiul ei era internat.

„L-am luat pe Victor de mână, cu icoana asta, și am lăsat-o sub cap. Era tot plin de fire pe cap, vânăt, și ne-am ținut de mână. Prima chestie e că am vrut să mă arunc de la etaj, de la Maternitate. În momentul ăla ți se ia tot. Eu nu am știut ce însemna să fiu mamă până nu l-am văzut scos din mine”, a spus Monica.

Într-un moment de luciditate, s-a rugat la Dumnezeu să îi vindece copilul. A doua zi, Victor a început să se recupereze, întărind credința femeii de afaceri, după cum a mărturisit chiar ea.

„L-am luat pe Victor de mână și m-am rugat la Dumnezeu, iar dimineață copilul nu a mai avut nimic. Puterea lui Dumnezeu este imensă, dar trebuie să dai jertfă. Nu înseamnă să tai vițel, să omori un copil, dar trebuie să jertfești ceva”, a mai spus Monica.

Victor are acum 27 de ani, lucrează în străinătate, iar mama lui spune că este mai înțelept decât ea.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!