Mihai Sturzu, fostul membru al trupei Hi-Q, s-a reprofilat. A renunțat la muzică și politică

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 09 ianuarie 2019, 17:10
Mihai Sturzu, fostul membru al trupei Hi-Q, s-a reprofilat. Artistul a renunțat atât la muzică, cât și la politică și a făcut o schimbare majoră în cariera sa.

Mihai Sturzu, în vârstă de 39 de ani, demonstrează că niciodată nu este prea târziu să o iei de la capăt și să faci o schimbare radicală în viață. Recunoscut pentru activitățile multiple și diverse în care s-a implicat de-a lungul timpului, Mihai Sturzu a schimbat din nou traiectoria, de astă dată, nu doar la figurat, ci și la propriu.

Mihai Sturzu

După ce a studiat filologia, a jucat handbal de performanță timp de 6 ani, a fondat trupa Hi-Q, avându-i alături pe Dana Nălbaru și Florin Grozea, a obținut diploma de scafandru profesionist și s-a implicat în politică, fiind deputat timp de 4 ani, ei bine, iată că Mihai Sturzu s-a făcut… pilot de avion:

Mihai Sturzu

Aviaţa este visul copilăriei. Eu am copilărit în anii de comunism, locuiam în Braşov, în inima ţării, cu conştiinţa supremă a faptului că noi nu puteam ieşi din ţară. Ţin minte că mă uitam pe cer şi vedeam avioane şi-mi imaginam cum ar fi să fiu într-un avion, cum ar fi să vezi lumea de sus. Niciodată nu e prea târziu să-ţi trăieşti visurile. La 32 de ani m-am apucat să fac primele cursuri de pilot privat şi mi-a plăcut atât de mult încât nu m-am putut abţine, aşa că am continuat studiile în domeniul aviaţiei„ – a declarat Mihai Sturzu.

Mihai Sturzu si Fuego

Fostul component al trupei Hi-Q este în prezent pilot de linie la o companie aeriană low-cost care transportă pasagerii în Europa și nu numai. Conform dcnews.ro, acesta ar avea salariul aproximativ 36.000 euro anual. Din noua postură, artistul a pilotat avionul în care se aflau întocmai colegii săi, Paul Surugiu, alias, Fuego, Adrian Enache, însoţit de cei doi copii ai săi, Diana şi David, Iuliana Marciuc, dar şi scriitoarea şi textiera Rodica Elena Lupu.

Sursă foto: Instagram
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!