Mesajul lui Marian Râlea, la șase ani de la moartea Micăi Niculescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 martie 2019, 12:25
Au trecut șase ani de la moartea fulgerătoare a Micăi Niculescu, dar Marian Râlea nu a uitat data de 14 martie, ziua în care artista s-a stins din viață. Ca în fiecare zi de 14 martie, actorul a ținut să le amintească fanilor că a mai trecut un an de la moartea fostei sale colege și i-a rugat că aprindă o lumânare pentru ea.

Mesajul postat pe Facebook de Marian Râlea a emoționat sute de fani care au apreciat postarea lui.

”Azi se fac 6 ani de cand ai plecat. Te iubim ca niste ne-buni si ne lipsesti pana la cer si inapoi. Incercam din rasputeri sa credem in noi in fiecare zi. Teatrul National e prea mic pentru cata lume te-a iubit, Mica! In amintirea ta, Cenusareaso, ii invitam pe copiii mari alaturi de copiii lor inca o data duminica asta, in sala Media sa ne jucam de-a povestea CENUSARESEI.
Cu dragoste si magie,
Ai grija de noi toti, Mica!
P.S. Aprindeti astazi o lumanare pentru Mica. Credeti sau nu credeti. Poate ne vede de acolo de sus si ii trimitem putina lumina si foarte multa iubire”, a scris Magicianul.

Mesajul lui Marian Râlea, la șase ani de la moartea Micăi Niculescu

Mica Niculescu a murit în 2013, la numai 32 de ani. Cu un an înainte fusese diagnosticată cu ciroză hepatică în stadiu avansat. Ultimele luni din viață și le-a petrecut pe patul de spital. A murit în după-amiaza zilei de 14 martie, la spitalul Fundeni din București.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!