Fiul lui Alexandru Arșinel, prima reacție după moartea tatălui. Ce spune Cristian despre ultimele zile ale actorului

De Unica.ro, pe

Fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel, Cristian (52 de ani) a avut o primă reacție după pierderea tatălui. Amintim că Alexandru Arșinel a încetat din viață joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Actorul a decedat la Spitalul Universitar, unde era internat de două săptămâni. Arșinel era de câteva zile intubat, la ATI.

Cristian Arșinel a declarat recent că starea tatălui său se degradase atât de tare încât nu mai putea vorbi cu el. Fiul cel mic al actorului a mai spus că decesul a fost din cauze multiple, iar înmormântarea va avea loc duminică.

În ultimele zile nu am mai putut comunica cu el. Cauzele decesului au fost multiple, de la toate problemele pe care le-a avut în ultimii ani. 

Astăzi, în jurul orei 13, va fi depus la Teatrul Constantin Tănase. Sâmbătă după-amiaza va fi dus la capela cimitirului Bellu, iar duminică în jurul orei 12 va fi înmormântat – a declarat Cristian Arșinel, potrivit Impact.ro.

Alexandru Arșinel și-a petrecut ultimele două săptămâni din viață în spital, unde a ajuns pentru a-i fi tratate unele leziuni de decubit, cauzate de statul excesiv în pat.

Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat. Având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secția de ATI – au transmis reprezentanții Spitalului Universitar de Urgență, la momentul respectiv, potrivit digi24.ro.

Ce avere a lăsat în urmă regretatul Alexandru Arșinel

Citeşte şi: Gina Bradea, operată de urgență. Celebra Bucătăreasă le cere fanilor să se roage pentru ea

Citeşte şi: O tânără și-a tatuat-o pe picior pe Anamaria Prodan în haine de măicuță, cu un pumn de dolari în mână. Cum a reacționat impresara

Citeşte şi: De ce s-a dus, de fapt, Laurențiu Reghecampf la vila din Snagov în ziua scandalului

Citeşte şi: Cine este Marilena, soția regretatului Alexandru Arșinel. Femeia a fost alături de actor 56 de ani

În ultimele luni, Arșinel a stat într-un cămin specializat în probleme locomotorii pentru că nu se mai putea deplasa.

L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.

Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă! – a declarat Cristina Arșinel, după internarea tatălui.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!