Emil Mitrache, Americanu’ din „La Bloc” a renunțat la taximetrie. Cu ce se ocupă acum actorul

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 07 iunie 2019, 13:13

Emil Mitrache, Americanu’ din „La Bloc”, așa cum este recunoscut de toată lumea, a renunțat de ceva vreme la proiectele TV și pentru o perioadă de timp a fost patron de pizzerie, apoi șofer de taxi și agent de asigurări, iar acum s-a reprofilat.

Emil Mitrache, în vârstă de 52 de ani, este o persoană descurcăreață și reușește să iasă la liman indiferent de circumstanțe. Iată că de această dată, carismaticul actor pare că și-a găsit menirea într-un nou domeniu. Americanu’ a devenit ghid turistic pentru turiștii străini: „Da, e adevărat, sunt ghid de câteva săptămâni… Îmi place ceea ce fac, dar să ştiţi că nu este chiar aşa uşor. Trebuie să ai multe calităţi, să fii sociabil, să ştii să vorbeşti atât în română, cât şi în engleză, să ştii istorie şi să fii foarte documentat pentru că niciodată nu ştii ce întrebări primeşti din partea turiştilor cu care eşti.

Am fost săptămâna trecută cu un grup de japonezi care nu ştiau engleză, dar aveau un lider de grup, tot ghid, care ştia limba lor şi apoi le traducea din engleză. A fost un pic mai greu, dar m-am descurcat. E o meserie ca oricare alta, am trecut de la şofer Uber la ghid turistic. Nu e nimic spectaculos”, a declarat Emil Mitrache pentru click.ro.

Emil Mitrache si sotia sa

Emil Mitrache nu a renunțat definitiv la actorie, ci atunci când timpul îi permite joacă și în piese de teatru. Actorul este căsătorit cu Cristina și are doi copii, pe Teodor şi Edi, în vârstă de 9 și 7 ani.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!