Dieta actriţei din „Cenuşăreasa” pentru o talie de viespe

De Geo Berciu, pe
Noua ecranizare a celebrei poveşti "Cenuşăreasa" o aduce în prim plan pe Lily James, care a intrat repede în atenţia presei nu numai graţie interpretării, ci şi datorită taliei ei de viespe.

Tabloidele au remarcat imediat silueta silfidă a actriţei Lily James, însă talia ei, incredibil de subţire, a lăsat loc comentariilor. Acuzată de faptul că în fotografiile folosite în promovarea filmului s-a folosit în exces Photoshop-ul, noua Cenuşăreasă a ţinut să le răspundă cârcotaşilor. Actriţa a ţinut o dietă drastică pentru a intra în rochia de bal, realizată din peste 247 de metri de material şi peste 10.000 de cristale Swarovski.

cenusareasa-dieta-lily-james-talie-viespe 1

„Atunci când purtam rochia şi îmbrăcam corsetul, lucram o zi întreagă fără pauză. Mâncam ce apucam, dar nu puteam să mănânc prea mult cu corsetul pe mine. Nu era bine pentru digestie şi apoi nici nu mă mai simţeam confortabil în rochie. Aşa că am trecut pe dieta bazată în mare parte pe mâncare lichidă, pe supe” a povestit actriţa.

cenusareasa-dieta-lily-james-talie-viespe 2

Dieta drastică ţinută de actriţa Lily James, împreună cu designul special al rochiei nu au făcut decât să-i sublinieze talia ei de viespe, lucru de care şi vedeta este conştientă. „În mod natural, talia mea este foarte subţire. Plus că acel corset, împreună cu rochia creează un efect disproporţionat şi de aceea talia mea pare atât de mică”.

cenusareasa-dieta-lily-james-talie-viespe 3

Dieta cu supă s-a impus repede la Hollywood, unde actriţele Jennifer Aniston şi Gwyneth Paltrow sau cântăreţul Gary Barlow sunt adepţii acestui nou regim de slăbit. Supele sunt o metodă ideală de obţinere a tuturor nutrienţilor necesari pe parcursul zilei şi, în plus, în perioada iernii, dar şi toamna şi primăvara, supele calde sunt mereu recomandate.

(Sursa foto: Hepta, Northfoto)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!